Rapportage

Hoe financiert u een elektrische vrachtwagen?

#JoinTheGoodMove

Electromobility

4min
Renault Trucks E-Tech range

Hoeveel kost een elektrische vrachtwagen? Is het niet duur? Renault Trucks beantwoordt al uw vragen over de werkelijke kosten van het gebruik van een elektrisch voertuig, zodat u het vraagstuk van alle kanten kunt bekijken.

 

 Hoe kan ik mijn elektrische truck kopen en financieren?

Complete vrachtwagen (vrachtwagen + batterijen) Kopen en bezitten Met een standaard afbetalingskrediet
A Leasen & gebruiken Met een financial lease kunt u de truck aan het eind van het contract bezitten of teruggeven
B   Met een operational lease geeft u de vrachtwagen terug aan het einde van het contract
Complete vrachtwagen (vrachtwagen + batterijen)
Kopen & bezitten Leasen en gebruiken
Met een standaard afbetaling Met een financial lease kunt u de truck aan het eind van het contract bezitten of teruggeven Met een operational lease levert u de vrachtwagen aan het einde van het contract in

 

#SWITCHTOELECTRIC

Wij weten dat een van de belemmeringen voor onze klanten om "over te schakelen op elektrisch" de prijs van de vrachtwagen is en het effect op hun algemene bedrijfsmodel. Wij begrijpen dat wij hen moeten ondersteunen met financiële oplossingen, aangepast aan hun behoeften. Om hun klanten in de gelegenheid te brengen om de energietransitie eenvoudig te verwezenlijken, biedt Renault Trucks Financial Services een reeks financieringsmogelijkheden aan waarbij het belangrijk is deze al heel vroeg in het aankoopproces te bespreken. De financiële oplossingen kunnen van land tot land verschillen, afhankelijk van de plaatselijke regels en voorschriften. Er zijn echter op hoofdzaak drie aanbiedingen beschikbaar, al naar gelang van de specifieke behoeften en het gebruik van de klant:

  • Standaard afbetalingskrediet: de klant is aan het eind van de contractperiode eigenaar van de elektrische truck.
  • Financial lease: de klant besluit zijn elektrische  voertuig te leasen en kan op het einde van de contractperiode kiezen om het voertuig terug te geven of het te kopen in ruil voor de betaling van de restwaarde. 
  • Operational leasing: de klant kiest ervoor zijn elektrische voertuig te leasen en levert de truck in aan het einde van de contractperiode.

De kosten van een elektrisch voertuig moeten in hun geheel worden bestudeerd, in die zin dat het de totale eigendomskosten zijn en niet de aankoopkosten die in aanmerking moeten worden genomen. De truck is zeer zuinig in het gebruik: een truck vergt weinig onderhoudsbeurten en de kosten van het brandstofverbruik zijn zeer laag. In veel landen zijn er ook overheidssubsidies of belastingvoordelen, zoals extra afschrijving, die in aanmerking genomen moeten worden.

Renault Trucks Master E-Tech

Contact our financial consultants

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.
I agree to receive news and information about Renault Trucks products and events. I will be able to stop these communications in every email I receive.
Set canonical URL
Off