Services

Gegarandeerde kwaliteit met de expertise en onderdelen van Renault Trucks

E-tech Trafic in building zone

Gegarandeerde kwaliteit met de expertise en onderdelen van Renault Trucks

 • Originele Renault Trucks onderdelen

  Perfectie tot in detail! Speciaal ontworpen voor Renault Trucks bedrijfswagens, voldoen onze originele reserveonderdelen aan de allerhoogste normen voor betrouwbaarheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid. Ze sluiten naadloos aan op de techniek van uw voertuig, waardoor de oorspronkelijke prestaties behouden blijven. Kies voor onderdelen die niet alleen voldoen aan de eisen van uw bedrijf, maar ook aan wettelijke normen op het gebied van mobiliteit, uitstoot, punctualiteit en veiligheid.

  2 jaar zorgeloze garantie

  Als klant van Renault Trucks verdient u het beste. Daarom bieden wij u met trots originele Renault Trucks-onderdelen aan, die onze betrokkenheid bij u en uw bedrijf onderstrepen. Met onze originele onderdelen kiest u voor maximale zekerheid met een standaard garantie van 12 maanden. En laat u uw onderdeel installeren door een van onze erkende monteurs? Dan verdubbelen we de garantie naar 24 maanden. Zo kunt u zich volledig focussen op wat echt telt: uw onderneming.

  Deskundige montage, dubbele garantie

  Vertrouw op de expertise van onze Renault Trucks-specialisten. Zij werken enkel met originele onderdelen en zijn altijd up-to-date met de nieuwste technologieën. In onze moderne werkplaatsen beschikken we over geavanceerde diagnosesystemen, gespecialiseerde gereedschappen en actuele documentatie. Kies voor de zekerheid van onze 2-jarige onderdelengarantie en profiteer van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  Heeft u vragen over onze diensten of ons onderdelenaanbod? Wij staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op!

   

  logo fast & pro

  Vind de dichtstbijzijnde dealer voor uw Fast & Pro Bedrijfswagenservice

  De professionele Renault Trucks Fast & Pro Bedrijfswagenservice is altijd dichtbij dankzij een uitgebreid netwerk van 46 servicecentra in Nederland. Waar u ook bent, u kunt rekenen op de hulp en expertise van onze experts. Vind dus snel uw dichtstbijzijnde Fast & Pro Bedrijfswagenservice voor uw diesel of E-Tech Renault Trucks Master of Trafic Red Edition.

Vind uw dichtstbijzijnde Fast & Pro servicecentrum hier >>

Voor vragen, neem gerust contact met ons op

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen