Transport oplossingen

Uitrusting voor overheidsdiensten: vrachtwagens die aan al uw behoeften voldoen

Distributie

4min
Renault Trucks D Bin collection

Als gemeentebestuur bent u belast met het beheer van de afvalinzameling, het onderhoud van de wegen en de rioleringswerken. Op elk van deze gebieden staat Renault Trucks u bij met zijn perfect aangepaste voertuigen en bijbehorende diensten, die u het leven van alledag veel gemakkelijker zullen maken.

Beheer uw afvalinzamelingsopdrachten dankzij efficiënte hulpmiddelen

Om u te helpen uw voertuigen zo goed mogelijk aan te passen aan uw behoeften op het gebied van afvalinzameling, biedt Renault Trucks u de keuze uit vijf modellen, van 3,3 tot 32 ton, die veel verschillende configuraties en carrosserieën tellen, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Misschien wilt u kiezen voor een vloot vrachtwagens met traditionele motoren, of misschien geeft u de voorkeur aan alternatieve energieopties. Renault Trucks ontwikkelt al vele jaren vuilniswagens van 26 ton die op aardgas rijden, en sinds kort ook vrachtwagens die volledig elektrisch zijn en dus geen uitstoot hebben. Onze vrachtwagens zijn zo ontworpen dat uw werknemers veilig en in optimale en comfortabele omstandigheden kunnen werken.

Renault Trucks D
Renault Trucks D

 

Omdat het kostenaspect zo essentieel is, beschikken wij over instrumenten om u te helpen de bedrijfskosten van uw vrachtwagens te beperken - dankzij financieringsoplossingen die perfect geschikt zijn voor afvalinzamelingsactiviteiten. Wij bieden u ook een oplossing voor het beheer van uw wagenpark, opleidingen in efficiënt rijden, gepersonaliseerde onderhoudsplannen en vele andere diensten. Samen met ons Renault Trucks-dealernetwerk waar professionals met kennis en kunde dag en nacht voor u klaarstaan.

Veilig werken op de wegen van uw stad dankzij goed aangepast materieel

Wegwerkzaamheden kunnen in veel verschillende vormen voorkomen, maar ze hebben altijd veiligheid als gemene deler. Of u nu op zoek bent naar een sleepwagen, een veegmachine of een sneeuwploeg, de voertuigen van Renault Trucks beschikken over veel verschillende uitrustingen om aan uw behoeften te voldoen en zowel de veiligheid van uw agenten als die van anderen te garanderen.

Dankzij onze jarenlange samenwerking met carrosseriebouwers heeft Renault Trucks specifieke voertuigen kunnen ontwikkelen met uitrustingen die erop gericht zijn alle essentiële opties te integreren die u dagelijks nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat u alle carrosserieën die u maar wenst gemakkelijk aan onze vrachtwagens kunt aanpassen.

Renault Trucks C
Renault Trucks D

Van financiering tot wagenparkbeheer, gepersonaliseerde onderhoudsplannen en het gebruik van originele onderdelen, Renault Trucks helpt u de duurzaamheid van uw wagenpark te garanderen en uw bedrijfskosten te verlagen.

Rentabiliteit voor uw rioleringswerken

Voertuigen voor rioleringssystemen zijn bijzonder complex en duur. Dankzij de chassisuitrustingen die geschikt zijn voor rioolspoel-, schraap- of zuigapparatuur met graafmachines, kunt u met Renault Trucks de carrosserie van uw keuze aanpassen tegen de beste prijs en in de snelste tijd.

Of u uw wagenpark nu zelf beheert of via een externe leverancier, met onze Optifleet fleet management software kunt u de logistieke aspecten van uw activiteit beheren, het brandstofverbruik onder controle houden en een optimaal gebruik van de voertuigen garanderen. Optifleet wordt gebruikt voor voertuigbeheer in real time en kan dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse rapporten opstellen volgens de criteria die u bepaalt (gemiddeld verbruik, gebruik van carrosserie-onderdelen, rijstijl, ...).

Renault Trucks kan u ook advies geven over de financiering van uw voertuig, afhankelijk van de specifieke kenmerken van uw activiteit. Wij bieden ook ondersteuning tijdens de hele levensduur van het voertuig, dankzij gepersonaliseerde onderhoudsplannen en een proactief onderhouds- en slijtagemanagement - met name dankzij een innovatieve immobilisatiepreventiedienst. Zo kunt u een maximale beschikbaarheid van uw voertuigen garanderen en hun duurzaamheid verhogen - wat uw investering nog rendabeler zal maken.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

 

Set canonical URL
Off