Elektrische vrachtwagen of elektrische bedrijfswagen kopen

range e-tech

Een elektrische vrachtwagen of elektrische bedrijfswagen kopen

U bent in de markt om een elektrische truck te kopen. Misschien wilt u verandering gaan aanbrengen in uw fleet. Renault Trucks adviseurs helpen u verder met deze verandering. 

Het E-Tech-aanbod van Renault Trucks omvat zowel een aanbod van elektrische voertuigen met hoge prestaties als een allround ondersteuning van klanten bij hun energietransitie, vanaf de eerste aankoop tot de opvolging van de werking van hun elektrische vrachtwagens.

Deze 360°-ondersteuning is gestructureerd in vier fasen: Lees verder

Wilt u meer weten over subsidies voor elektrische trucks

Profiteer van de nieuwe subsidies voor elektrische vrachtwagens. We helpen u vrijblijvend. Met de volledige range eletrische trucks of bedrijfswagens van Renault Trucks bieden we een totaaloplossing voor uw bedrijf.

Bekijk hier ons stappenplan

4 phases of Renault Trucks Electromobility support

Actieradius berekenen

Bereken de actieradius van uw toekomstige elektrische vrachtwagen of bestelwagen
Met deze simulator kunt u de verwachte actieradius van uw truck berekenen, afhankelijk
van uw toepassing, omgeving, temperatuur en beladingspercentage.

Meer informatie over elektrisch rijden

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens opslaat en bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om mij terug te kunnen contacteren over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks als die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
I agree to receive news and information about Renault Trucks products and events. I will be able to stop these communications in every email I receive.