Transport oplossingen

Veilig en efficiënt wegenonderhoud

5min
Renault Trucks C

Of het nu gaat om wegenonderhoud, sneeuwploegen, pechverhelping of zelfs alle drie, u hebt goed aangepaste voertuigen nodig die efficiënt zijn en de veiligheid van iedereen garanderen. Ontdek de aanbiedingen van Renault Trucks en krijg persoonlijke ondersteuning die aan al uw behoeften voldoet.

Vertrouwen op voertuigen die speciaal ontworpen zijn voor wegenonderhoud

Onderhoudsdiensten op de weg vereisen voertuigen met een zeer specifieke opbouw. Door nauw samen te werken met opbouwers rust Renault Trucks zijn voertuigen van tevoren uit volgens het beoogde gebruik, wat het werk van de opbouwer vergemakkelijkt en de opbouwtijd verkort. Zo biedt Renault Trucks in zijn D-reeks specifieke veegmodellen aan, die voorzien zijn van een dwarsbalk en geruimde langsliggers om ruimte vrij te maken voor reinigingsapparatuur (veegmachine, stofzuiger, blazer).

Renault Trucks D

Voor de modellen Renault Trucks C of K die voor het sneeuwruimen gebruikt worden, heeft de voorkant van de truck een speciale inkeping in het radiatorrooster, en verstevigingen om het blad te bevestigen. Voor schrob-veegmachines die geen zware lasten vervoeren, kunnen de Renault Trucks D voorzien worden van een speciale bumper van 100% staal, voor een betere schokbestendigheid.

Renault Trucks C
Renault Trucks C

 

Zorg voor de grootst mogelijke veiligheid voor uw werknemers en de weggebruikers

Onderhoud van wegen impliceert werken te midden van andere weggebruikers in situaties die soms vrij ingewikkeld kunnen zijn. Het werkinstrument van uw werknemers moet voldoende veilig zijn voor het dagelijkse gebruik, en voor de andere weggebruikers. Daarom worden de voertuigen van Renault Trucks zorgvuldig bestudeerd, om een uitstekend zicht door de voorruit te garanderen, dankzij breedhoekige achteruitkijkspiegels en vooruitkijkspiegels. Het D-gamma kan ook worden uitgerust met "vision deuren", met een venster in het onderste deel van de zijdeur om fietsers en voetgangers beter te kunnen zien. Op dezelfde manier hebben wij bepaalde veiligheidsvoorzieningen in de cabines aangebracht, zoals extra koplampen, lichtsignalen en werklichten.

Renault Trucks C

Beheer uw wagenpark naargelang uw behoeften

Of het onderhoud van de wegen nu gepland was of niet, het kan aan bepaalde risico's onderhevig zijn. Dankzij de slimme oplossing voor wagenparkbeheer Optifleet kunt u al uw voertuigen rechtstreeks volgen via uw smartphone, tablet of desktop, informatie over het rijden of de bestuurder ontvangen, en contact opnemen met deze laatsten om hen op de hoogte te brengen van andere werkzaamheden. Met Optifleet kunt u ook gegevens verzamelen over het verbruik en het gebruik van de voertuigen: overdreven traag schakelen, anticipatieniveau van de bestuurder, enz. U wordt gewaarschuwd in geval van overconsumptie, en kunt al uw bestuurders en hun prestaties op lange termijn opvolgen via het Ecoscore-instrument.

Optimaliseer het onderhoud van uw vrachtwagens voor wegenonderhoud

Kies voor goedkopere reparaties

Als een onderdeel van een voertuig vervangen of gerepareerd moet worden, biedt Renault Trucks een alternatief voor nieuwe onderdelen met het eXchange-aanbod. Dit eXchange-proces bestaat uit het renoveren van onderdelen door versleten onderdelen te vervangen door gecertificeerde originele onderdelen. De vernieuwde onderdelen worden getest om hetzelfde prestatieniveau als nieuwe onderdelen te garanderen. Zij genieten een tweejarige garantie op onderdelen. Dit systeem is zowel economisch als milieuvriendelijk, en past in het kader van de duurzame ontwikkeling van Renault Trucks.

Uptime van het voertuig verhogen

Om een maximale beschikbaarheid van de voertuigen te garanderen, heeft Renault Trucks een preventieve onderhoudsdienst gelanceerd. Dankzij Predict worden uw voertuigen bewaakt door een digitaal platform, dat zich richt op specifieke punten of onderdelen die gemakkelijk slijten. Wanneer een reparatie nodig is, brengt het systeem uw adviseur op de hoogte. Die neemt dan contact met u op om de onderhoudsbeurt te plannen, op een tijdstip dat uw dagelijkse activiteit het minst verstoort.

Plan het onderhoud van uw voertuig

Vrachtwagens voor wegenonderhoud en gemeentelijke vrachtwagens hebben lange levenscycli. Om op lange termijn de gepaste prestaties te garanderen, biedt Renault Trucks gepersonaliseerde onderhoudsplannen aan. Elk contract duurt 2 tot 7 jaar en kan tot 250.000 km per jaar bedragen. Ze zijn aangepast aan elk voertuig op basis van het model en het gebruik. Het kan preventieve onderhoudsbeurten omvatten om de kosten van stilstand te beperken.

Renault Trucks d

Financier uw voertuigen op basis van hun gebruik

Voertuigen die bestemd zijn voor het onderhoud van wegen en hun uitrusting vereisen vaak een groot budget. Om u op het gebied van financiering zo goed mogelijk bij te staan, biedt Renault Trucks verschillende oplossingen, afhankelijk van wat voor u het interessantst is. Van verhuur tot leningen of huurkoop, uw adviseur van Renault Trucks zal samen met u bekijken wat de beste oplossingen zijn om uw voertuigen te financieren en te verzekeren.

Voor meer informatie neem contact met ons op

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over de producten en evenementen van Renault Trucks. Ik kan deze communicatie stopzetten in elke e-mail die ik ontvang.
Set canonical URL
Off