Service

Optimaliseer de totale eigendomskosten van voertuigen

Optimiser le coût de possession de vos véhicules

START & DRIVE CONTRACTEN

Start & Drive contracten is de verzamelnaam voor het aanbod van onderhoudscontracten van Renault Truck. Met zo’n onderhoudscontract op maat staat Renault Trucks tijdens de hele levensduur van uw voertuig aan uw zijde, zodat u kunt rekenen op een maximale beschikbaarheid van uw bedrijfsmiddel in de loop van de tijd. Elk contract, geldig van 2 tot 7 jaar en tot 250.000 km per jaar, is afgestemd op de behoeften van uw voertuig, afhankelijk van het model en het werkterrein. Vier soorten contracten zijn beschikbaar om aan elke behoefte te voldoen.Maatwerk dus.

contrats

 

OPTIEPAKKETTEN OM UW CONTRACT TE PERSONALISEREN

Alle Start & Drive contracten zijn verkrijgbaar in met maximaal 5 optiepakketten, om de onderhoudsbehoefte aan te passen aan elke situatie en elke behoefte, gedicteerd door elke periode in de levenscyclus van uw voertuig:

  • Bijvulpakket (Olie,ruitenwisservloeistof, koelvloeistof)
  • Reglementair pakket (blusapparaat,snelheidsbegrenzer, tachograaf)
  • Veiligheidspakket (verlichting, zekeringen, ruitenwisserbladen)
  • Voorbereidingspakket (technische pre-check)
  • Achterklep-pakket(1x per jaar inspectie laadklep (LPK))

Neem contact op met uw erkende Renault Trucks-reparateur voor een offerte die al uw mogelijke behoeften dekt,

 

FINANCIERINGSOPLOSSINGEN: EEN COMPLETE EN CONCURRERENDE OPLOSSING

Finance

Renault Trucks Financial Services biedt verschillende financieringsformules aan voor voertuigen en carrosserie-onderdelen, evenals verzekerings- en onderhoudscontracten voor alle voertuigonderdelen (hulpuitrusting inbegrepen).

Zo bieden wij bijvoorbeeld een speciale alles-in-één financiële leasingoptie, waarmee u uw TCO (Total Cost of Ownership) volledig onder controle hebt, zonder onaangename verrassingen. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen de meest geschikte optie te kiezen.

STANDAARD KREDIET: Uw terugbetalingen worden gespreid over een vooraf bepaalde periode en afgeschreven op de balans.

LEASE KREDIET: De verkoopprijs inclusief BTW wordt volledig door de financiering gedekt. Na de laatste afbetaling kunt u eigenaar van het voertuig worden voor het bedrag van de restwaarde.

FINANCIËLE HUUR: Het bedrag van de huur wordt berekend volgens de duur van het gebruik (bepaald volgens uw exploitatiebehoeften). U geeft het voertuig dan terug aan het einde van de huurperiode, nadat u het verwachte aantal kilometers hebt afgelegd.

VERHUUR EN DIENSTEN: het uitgebreide aanbod Wij zorgen voor alles. Het gehuurde voertuig komt niet voor op uw balans en de maandelijkse betalingen worden geboekt als bedrijfskosten. U kunt de huur combineren met het onderhoudscontract en verzekeringsoplossingen die in overeenstemming met uw bedrijf bepaald worden. Aan het einde van het contract levert u het voertuig gewoon weer in, nadat u het verwachte aantal kilometers hebt afgelegd.

 

VERZEKER DE DUURZAAMHEID VAN UW BEDRIJF MET ONZE VERZEKERING

De verzekeringen van Renault Trucks dekken alle risico's die verbonden zijn aan het voertuig en de gebruiker/eigenaar ervan, en ook de financiële risico's. Ze zijn aangepast aan de specifieke eisen van uw bedrijf, zodat u kunt profiteren van een betrouwbare en voordelige dekking:

  • Mogelijkheid om één enkel voertuig of een heel wagenpark te verzekeren
  • Uitgebreide bescherming voor onvoorziene gebeurtenissen
  • Snelle afhandeling van schade

4 HOOFDVERZEKERINGSFORMULES, BESCHIKBAAR PER LAND

Verzekering tegen financieel verlies In geval van volledig verlies van uw voertuig dekt deze formule het verschil tussen het totale door uw verzekeraar betaalde bedrag en de restboekwaarde van de leasing, tot de waarde van de originele factuur.

Burgerlijke aansprakelijkheid Dekt schade toegebracht aan derden.

 

Schadeverzekering Dekt schade aan het voertuig (tijdens ongevallen, schokken, diefstal of poging tot diefstal, brand, schade met of zonder derden), voor de werkelijke marktwaarde.

Hulp bij slepen Dekt de kosten in verband met het slepen van het voertuig in geval van pech of een ongeval.

.

VOOR MEER INFORMATIE NEEM CONTACT MET ONS OP

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens opslaat en bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om mij terug te kunnen contacteren over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zullen zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over producten en evenementen van Renault Trucks. Ik kan deze communicatie stopzetten in elke e-mail die ik ontvang.
Set canonical URL
Off