Transport oplossingen

Bulktransport: lange-afstandsreizen met volledige gemoedsrust

Distributie

Lange afstand

5min
p041396

Als professional in het bulktransport zijn onvoorziene gebeurtenissen nooit goed nieuws. U hebt behoefte aan duurzaamheid en aan transportoplossingen die uw uitgaven beperken en de loyaliteit van uw chauffeurs vergroten. Ontdek de producten en diensten van Renault Trucks om uw rendabiliteit te verhogen en het beheer te vereenvoudigen.

Renault Trucks T: het perfecte voertuig om de productiviteit te verhogen

Het Renault Trucks T-gamma is ontworpen voor langeafstandstransporten. Het is het meest geschikte voertuig voor het vervoer van bulkgoederen. Het model Renault Trucks T of T High biedt betrouwbaarheid, hoge prestaties en een ongelooflijk comfort. In combinatie met de diensten van Renault Trucks kunt u de rentabiliteit van uw bedrijf verbeteren en de uptime verhogen. De Euro 6-motor garandeert een hoge commerciële snelheid en een uitstekend rijcomfort, terwijl de uitstoot en het brandstofverbruik beperkt blijven.

T EVO - Glaap 1

Langeafstandsvervoer: comfort voor alles

Wie lange afstanden rijdt, is gepassioneerd door het verkeer, en door zijn werk. Chauffeurs brengen ontelbare uren achter het stuur door, wat betekent dat het comfort aan boord aan de hoogste verwachtingen moet voldoen. Bij het inladen van hun spullen, vooral zware dingen, kunnen ze de buitenste bagageruimte gebruiken om er van binnenuit bij te kunnen. Eenmaal aan boord biedt de geavanceerde cabine een perfect zicht en vergemakkelijkt het manoeuvreren bij het laden en lossen.

Renault Trucks T High accessories

 

De cabine van de Renault Trucks T High heeft een perfect vlakke vloer en een plafondhoogte van 2m om de verplaatsingen te vergemakkelijken, en een slaapgedeelte van 2,5m breed. Een stille elektrische koelkast van 40 liter kan in de ruimte tussen beide voorstoelen geplaatst worden, en er kan ook een klaptafel geïnstalleerd worden (maxispace cabine).

 

Renault Trucks T High Truck cabin
Renault Trucks T High accessories

Er zijn nog veel meer accessoires van Renault Trucks verkrijgbaar om het comfort of de veiligheid te verhogen - zoals een luchtdrukpistool om de cabine snel schoon te maken, een diefstalbeveiliging, of een anti-inbraaksysteem Doorlock, dat 's nachts bijzonder nuttig kan blijken.

Renault Trucks T High cabin

Bulktransport: leveringen over de laatste kilometers

Als uw activiteit zich toespitst op leveringen in stedelijke gebieden of op "last mile" leveringen, dan kunt u misschien het beste kiezen voor onze Renault Trucks Master. Dit voertuig varieert van 3,3 tot 7,5 ton, is bijzonder gemakkelijk te hanteren in de stad, en heeft een zeer lage laaddrempel, wat het werk voor de chauffeurs en de bezorgers eenvoudiger maakt. Zijn laadvolume kan tot 17 m3 gaan (dus 5 euro-pallets) en zijn laadvermogen kan oplopen tot 2.332 kg, afhankelijk van het model. Om het brandstofverbruik te verminderen, is hij uitgerust met een automatische versnellingsbak en een eco-modus, en een schakelhulp en Stop & Start-systeem.

Als u helemaal van uw brandstofkosten af wilt, of toegang wilt tot lage-emissiezones, dan raden wij de Renault Trucks Master E-TECH aan. Dit 100% elektrische bedrijfsvoertuig is verkrijgbaar in 3 lengtes en 2 hoogtes, en heeft een actieradius van 190 km, met een 52-kWh batterij.

De versies omvatten een bestelwagen, platform cabine of chassis cabine. Hij kan gemakkelijk aan al uw behoeften aangepast worden, en biedt een laadvermogen tot 1.6 T en een laadvolume tot 22 m3.

Spreid uw kosten op lange termijn

In het lange-afstandsvervoer kan elke logistieke moeilijkheid grote gevolgen hebben. Om uw uitgaven te spreiden en onvoorziene gebeurtenissen te beperken, biedt Renault Trucks Start&Drive-contracten aan die een gepersonaliseerd onderhoudsplan omvatten van 2 tot 5 jaar en tot 155.300 km per jaar - afhankelijk van het gekozen voertuig en het gebruik ervan. Zo kunt u uw immobilisatiekosten beperken, het administratieve werk vereenvoudigen en de prestaties van uw voertuig op lange termijn garanderen.

Bovendien kunnen uw voertuigen snel en efficiënt worden verzorgd, dankzij het uitgebreide netwerk in Europa hoeven ze niet naar hun thuisbasis terug te keren. 

Omdat de beschikbaarheid van voertuigen zo cruciaal is voor het transport van bulkgoederen, biedt Renault Trucks de dynamische en proactieve onderhoudsdienst, Predict, aan. Uw vrachtwagen wordt geregistreerd in een speciale database die het gebruik en de slijtage bijhoudt. Wanneer een interventie nodig is, neemt uw adviseur contact met u op om een afspraak te maken voordat het defect zich voordoet, en op een tijdstip dat uw activiteit het minst beïnvloedt.

Verminder uw brandstofkosten

Het verbruik van de voertuigen en het gebruik door de chauffeurs hebben reële en directe gevolgen voor uw boekhouding. De voertuigen van Renault Trucks zijn ontwikkeld om zo weinig mogelijk te verbruiken. De cabine van Renault Trucks T heeft een trapeziumvorm en een schuine voorruit van 12° om de luchtstroom te verbeteren en het verbruik te verminderen. Onze DTI 11 en DTI 13 motoren zijn ook ontworpen om een goede commerciële snelheid te leveren.

Aan de modellen Renault Trucks T of T High kunnen andere opties worden toegevoegd, waardoor ze nog performanter worden, dankzij hun Eco Fuel pack dat omvat:

  • Een Eco Cruise Control-modus op de Optidriver automatische versnellingsbak
  • Een afneembare luchtcompressor
  • Een variabele stuurpomp
  • Automatische motorstop

Wij weten echter allemaal dat het verbruik niet alleen afhangt van het voertuig, maar ook van de manier waarop het wordt bestuurd. De chauffeurs trainen in efficiënt rijgedrag speelt een belangrijke rol bij het verminderen van het verbruik van uw hele wagenpark. Om u daarbij te helpen, stelt Renault Trucks zijn Optifuel-oplossingen ter beschikking. U kunt beschikken over uiterst precieze verbruiksgegevens van al uw voertuigen, alsook over informatie over de manier waarop ze gebruikt worden.

T EVO - Glaap

Langeafstandstransport: opvolging van leveringen in real time

Net zoals onvoorzien onderhoud nooit welkom is, hebben onverwachte logistieke gebeurtenissen snel een negatief effect op uw activiteit. Met onze slimme Optifleet fleet management oplossing kunt u uw ritten efficiënt plannen, en uw voertuigen in real time visualiseren dankzij de geo-tracking optie. U hebt gemakkelijk toegang tot de verbruiksgegevens en de rijtijd voor elk voertuig. Als een klant zijn bestelling wijzigt, of als u ziet dat u een levering kunt toevoegen, kunt u de chauffeurs omleiden, of hun een nieuwe opdracht geven.

Financier uw lange afstandsvoertuigen

Renault Trucks staat tot uw beschikking om u te helpen uw voertuigen te financieren. Onze verschillende formules zijn aangepast aan uw internationale transportactiviteit, en aan het hoge aantal kilometers dat daarmee gepaard gaat. Zo bieden wij bijvoorbeeld een all-in-one leasingoplossing, zodat u uw TCO (Total Cost of Ownership) volledig onder controle hebt, zonder onaangename verrassingen. Onze adviseurs zullen u begeleiden, zodat u de meest geschikte oplossing kunt kiezen.

VOOR MEER INFORMATIE, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over de producten en evenementen van Renault Trucks. Ik kan deze communicatie stopzetten in elke e-mail die ik ontvang.
Set canonical URL
Off