Services

Kwaliteit en prestaties: de garantie van Renault Trucks

Renault Trucks Parts

Originele onderdelen en vakkundige montage

Voor de veeleisende professional is elke vrachtwagen meer dan slechts een voertuig; het is een verlengstuk van hun bedrijf. Bij Renault Trucks begrijpen we dit. Daarom bieden we niet alleen robuuste en betrouwbare vrachtwagens, maar ook een scala aan hoogwaardige reserveonderdelen en unieke diensten zoals het Reman Proces.

Compleet aanbod van originele onderdelen

De originele reserveonderdelen die specifiek voor de voertuigen van Renault Trucks ontworpen en goedgekeurd zijn, voldoen aan de strengste eisen op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid en milieu. Ze passen perfect in de mechanische omgeving van uw truck. Onze reserveonderdelen houden de oorspronkelijke prestaties van uw voertuig in stand om te voldoen aan de eisen van uw bedrijf en de wet: mobiliteit, uitstoot, het halen van deadlines en veiligheid.

Ondersteun een circulaire economie met Reman ruildelen

Reman Proces reserveonderdelen is een uniek aanbod van gereviseerde onderdelen speciaal voor Renault Trucks klanten. De onderdelen zijn hoogwaardig, grondig gecontroleerd en voldoen aan dezelfde kwaliteit- en prestatie-eisen als nieuwe onderdelen. Grote voordelen van het Reman Proces is dat het afval minimaliseert en de impact op het milieu vermindert. Hiermee ondersteunen we een circulaire economie. Daarnaast bieden we hiermee een excellente prijs-kwaliteitverhouding en 100% betrouwbaarheid van onderdelen die ontworpen en goedgekeurd zijn voor voertuigen van Renault Trucks.

Vraag uw dealer om meer informatie!

Hoe werkt Reman?

Reman is een afgekorte versie van het Engelse woord remanufacturing. In het Nederlands herfabricage. Bij een herfabricage wordt het product volledig gedemonteerd, grondig gereinigd en alle versleten of beschadigde onderdelen worden vervangen door nieuwe of gereviseerde onderdelen. Herfabricage resulteert in een product dat vergelijkbaar is met een nieuw product in termen van prestaties en betrouwbaarheid. Dit is vooral geschikt als het product aanzienlijke slijtage vertoont of als een zeer hoogwaardige prestatie vereist is.

De voordelen van Reman

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Kwaliteit en prestaties die aan dezelfde eisen voldoen als nieuwe producten.
  • Betrouwbaarheid van onderdelen die ontworpen en goedgekeurd zijn voor voertuigen van Renault Trucks.
  • Ondersteunt de circulaire economie en verlaagt uw  voetafdruk.
  • 2.000 referentieartikelen om aan uw primaire behoeften te voldoen.
  • Een volledig opgeleid netwerk met wereldwijde dekking.
reman forever

 

2 jaar garantie

Wij bieden onze klanten originele Renault Trucks-onderdelen met een garantie van minstens 12 maanden, die wordt verlengd tot 24 maanden wanneer een gekwalificeerde Renault Trucks-monteur deze installeert. Zo kunt u met vertrouwen de weg op, wetende dat uw vrachtwagen in topconditie is.

Dubbele garantie en extra zekerheid

U kunt er zeker van zijn dat onze erkende Renault Trucks-werkplaatsen uitsluitend originele Renault Trucks-onderdelen monteren. Alle onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd door onze gekwalificeerde monteurs, die voortdurend worden bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met efficiënte diagnosesystemen, een volledige reeks gespecialiseerde gereedschappen en de meest recente documentatie. De onderdelengarantie van 2 jaar biedt u een ideale bescherming en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen heeft over ons netwerk en onderdelenaanbod.

Altijd dichtbij met 46 servicecentra

Renault Trucks staat snel en efficiënt voor u klaar, waar u ook bent. Met 46 servicecentra in Nederland kunt u altijd op ons rekenen. Onze experts worden continu bijgeschoold over de nieuwste diagnosetools en uitgerust met specifiek materiaal aangepast aan de technologie van uw voertuig.  

Vind uw dealer in de buurt

 

Voor vragen, neem gerust contact met ons op

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over producten en evenementen van Renault Trucks. In elke e-mail die ik ontvang, kan ik deze communicatie stopzetten.