Services

Onze servicebelofte voor vrachtwagens

Optifleet 3

Altijd op de weg met Renault Trucks

  • Altijd dichtbij met 1400 servicecentra
  • Snelle, efficiënte hulp van professionals
  • Zorgeloos op de weg met 2 jaar garantie
  • Originele onderdelen altijd binnen handbereik
  • Uniek aanbod van betrouwbare ruildelen: Reman

Altijd dichtbij met 1400 servicecentra

Renault Trucks heeft 46 dealer vestigingen in Nederland en zelfs 1.400 servicecentra door heel Europa. Onze expertise en originele onderdelen zijn daarom altijd in de buurt. U kunt dus altijd snelle en efficiënte hulp verwachten waar u zich ook bevindt!

Vind uw dichtstbijzijnde dealer vestiging hier >>

Snelle, efficiënte hulp van professionals

reman forever

In onze servicecentra werken experts die met regelmaat worden bijgeschoold over de nieuwste diagnosetools en uitgerust zijn met specifiek materiaal dat aangepast is aan de technologie van uw voertuig. U kunt dus altijd rekenen op snelle, efficiënte hulp van onze Renault Trucks-professionals!

Zorgeloos op de weg met 2 jaar garantie

De originele Renault Trucks-onderdelen zijn het bewijs van onze betrokkenheid op de lange termijn voor u en uw onderneming: maximale beschikbaarheid en minstens 12 maanden garantie, verlengd tot 24 maanden indien de installatie gebeurt door een gekwalificeerde monteur van Renault Trucks; dat zorgt dat u zorgeloos kunt ondernemen.

2 jaar garantie op onderdelen geïnstalleerd door gekwalificeerde monteur

Onze Renault Trucks-servicecentra monteren uitsluitend originele Renault Trucks-onderdelen. Alle onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerde monteurs, die voortdurend worden bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met efficiënte diagnosesystemen, een volledige reeks gespecialiseerde gereedschappen en de meest recente documentatie. De onderdelengarantie van 2 jaar biedt u een ideale bescherming en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Originele onderdelen altijd binnen handbereik

De originele onderdelen die voor de voertuigen van Renault Trucks ontworpen en goedgekeurd zijn, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid en milieu. Ze passen perfect in de mechanische omgeving van uw truck. Onze reserveonderdelen houden de oorspronkelijke prestaties van uw voertuig in stand om te voldoen aan de eisen van uw bedrijf en de wet: mobiliteit, uitstoot, het halen van deadlines en veiligheid.

Uniek aanbod van betrouwbare ruildelen: Reman

reman forever

Reman Proces reserveonderdelen is een uniek aanbod van gereviseerde onderdelen speciaal voor Renault Trucks klanten. De onderdelen zijn hoogwaardig, grondig gecontroleerd en voldoen aan dezelfde kwaliteit- en prestatie-eisen als nieuwe onderdelen. Grote voordelen van het Reman Proces is dat het afval minimaliseert en de impact op het milieu vermindert. Hiermee ondersteunen we een circulaire economie. Daarnaast bieden we hiermee een excellente prijs-kwaliteitverhouding en 100% betrouwbaarheid van onderdelen die ontworpen en goedgekeurd zijn voor voertuigen van Renault Trucks. Bij een herfabricage wordt het product volledig gedemonteerd, grondig gereinigd en alle versleten of beschadigde onderdelen worden vervangen door nieuwe of gereviseerde onderdelen. Herfabricage resulteert in een product dat vergelijkbaar is met een nieuw product in termen van prestaties en betrouwbaarheid. Dit is vooral geschikt als het product aanzienlijke slijtage vertoont of als een zeer hoogwaardige prestatie vereist is.

Lees hier meer over Reman >>

Voor vragen, neem gerust contact met ons op

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen