Transport oplossingen

Geulafzuigers aangepast voor het werken op rioleringssystemen, voor een betere rentabiliteit

Distributie

5min
Renault Trucks C High pressure jetting truck

Voor al uw rioleringswerkzaamheden hebt u robuuste en krachtige voertuigen nodig met een geoptimaliseerd leeggewicht om het opbouwen te vergemakkelijken voor rioolspoel-, schraap- of zuigwerkzaamheden met graafmachines. Renault Trucks kan u begeleiden bij uw keuze en beschikt ook over specifieke diensten om uw wagenpark in optimale omstandigheden te beheren.

Hogedrukspuiten voor vrachtwagens: pas de carrosserie van uw vrachtwagen aan

Voor ondergrondse rioleringswerken moeten de voertuigen een optimaal leeggewicht hebben en over voldoende vermogen en koppel beschikken om de nodige uitrusting en pompen aan te drijven. Het Renault Trucks C-model is een voertuig dat op een robuust chassis is gebouwd en een laadvermogen tot 22,8 ton kan dragen.

kg Dit is het leeggewicht van de Renault Trucks C in zijn versie 8x4, waarmee hij de lichtste op de markt is.

Met een maximumvermogen van 460 pk stelt de DTI 11-motor u in staat om zelfs de meest veeleisende uitrustingen aan te drijven door middel van vermogensafnamen in de motor of de versnellingsbak, afhankelijk van de configuratie van het voertuig. Zijn werkingsgebied biedt een maximumkoppel dat 20% meer waard is dan zijn tegenhanger op de markt.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

Renault Trucks werkt nauw samen met zijn carrosseriebouwers en rust zijn voertuigen uit volgens hun behoeften. De chassisoverhang kan in stappen van 50 mm worden geconfigureerd om onnodig snijden in de chassisbalken te vermijden. Carrosseriebouwers hebben ook toegang tot het speciale portaal voor carrosseriebouwers van Renault Trucks, waar ze gedetailleerde informatie en chassispecifieke carrosserietekeningen kunnen vinden. Voor u betekent dit meer carrosseriemogelijkheden, een vereenvoudigd carrosserieproces en kortere levertijden.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

Organiseer taken en monitor uw hydrojetting trucks in real time

Om uw voertuigen optimaal en zo efficiënt mogelijk te gebruiken, heeft Renault Trucks Optifleet ontwikkeld, een intelligente oplossing voor wagenparkbeheer. Met dit systeem kunt u uw routes plannen en uw voertuigen in real time visualiseren. Als er zich een onvoorziene gebeurtenis of een wijziging in uw planning voordoet, kunt u de chauffeurs snel opnieuw aanstellen voor een andere taak. U kunt ook informatie terugkoppelen over het brandstofverbruik, de rijgewoonten of de krachtafnames. Al deze nauwkeurige en objectieve informatie kan het brandstofverbruik onder de aandacht brengen en kan als basis dienen voor een efficiënte rijopleiding. De Optifuel-trainingen worden gegeven door experts van Renault Trucks die uw chauffeurs de juiste gedragingen en gewoonten aanleren om hun brandstofverbruik te verminderen.

Optifleet integreert ook gegevens van derden, zodat uw dienstverleners bijvoorbeeld uw wagenpark kunnen volgen op hun eigen portaal of dashboard.

Optifleet is een echte bondgenoot als het gaat om rentabiliteit en een gericht beheer.

Anticipeer op onderhouds- en immobilisatiekosten

Onderhoudswerkzaamheden voor kolkenzuigers zijn zeer specifiek. Dankzij de gepersonaliseerde onderhoudsplannen neemt Renault Trucks alle onderhouds- en administratieve taken van uw voertuigen op zich, naargelang hun dagelijks gebruik. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw kernactiviteit zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over defecten. Door het onderhoud binnen ons netwerk te laten uitvoeren, profiteert u bovendien van de knowhow en de hoge normen van onze teams, zodat uw gemeentelijke vrachtwagens hun oorspronkelijke prestatieniveau behouden.

Tegelijkertijd biedt Renault Trucks een nieuwe dienst voor voorspellend onderhoud aan: Predict. In plaats van geconfronteerd te worden met defecten en mogelijke stilstanden, biedt onze dienst een vorm van anticipatie. De gegevens van uw vrachtwagens worden opgeslagen op een speciaal digitaal platform, dat de slijtage op basis van het werkelijke gebruik nauwlettend in de gaten houdt. Als een onderdeel kwetsbaar lijkt of vervangen moet worden, neemt uw adviseur contact met u op voordat het kapot gaat om een interventie te plannen op een tijdstip dat uw activiteit zo min mogelijk belemmert. Dankzij Predict kunt u profiteren van een maximale beschikbaarheid.

Verminder uw onderhoudskosten

Een vrachtwagen voor rioolreinigers kan duur zijn bij aankoop en veel onderhoud vergen. Om de onderhoudskosten te beperken, stelt Renault Trucks voor om gebruik te maken van een eXchange-service. Dit programma bestaat uit het renoveren in plaats van vervangen. Wanneer een onderdeel van een vrachtwagen defect is, demonteren we het en knappen we het op. Voordat het nieuwe onderdeel opnieuw in gebruik wordt genomen, wordt het getest en alleen goedgekeurd als het voldoet aan dezelfde eisen als voor nieuwe onderdelen. Voor alle onderdelen die door de standaard eXchange fabriek worden gerenoveerd, geldt een garantie van twee jaar op gemonteerde onderdelen, inclusief arbeidsloon. Dit betekent dat u op het onderhoud van uw voertuig kunt besparen zonder aan kwaliteit in te boeten, terwijl u tegelijkertijd recycling en duurzame ontwikkeling bevordert.

Kies de beste financieringsoptie voor uw rioleringswerkzaamheden

Hydrojetting trucks vergen grote investeringen. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van al uw beperkingen en de omvang van uw activiteit, wat betekent dat ze u oplossingen kunnen bieden die tot in de puntjes aan uw behoeften voldoen. Onze financierings- en verzekeringsoplossingen zijn flexibel en kunnen zich aanpassen aan uw behoeften als raad.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw gehoeften kenbaar te maken en gepersonaliseerde informatie te ontvangen.

Voor meer informatie neem contact met ons op

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over de producten en evenementen van Renault Trucks. Ik kan deze communicatie stopzetten in elke e-mail die ik ontvang.
Set canonical URL
Off