Electric Range

Renault Trucks E-Tech gamma - actieradius van elektrische voertuigen

Off
d ze

Bereken de actieradius van uw toekomstige elektrische vrachtwagen of bestelwagen

Met deze simulator kunt u de verwachte actieradius van uw truck berekenen, afhankelijk van uw toepassing, omgeving, temperatuur en beladingspercentage.

De hele E-Tech-reeks is beschikbaar: D E-Tech, D Wide E-Tech en Master E-Tech.

Model

Usage

Operation

Temperature : 0°

Load : 50%

Given those criteria, here is the expected maximum operating range of your truck:

0km
km
450km

The indicated range depends on the individual use of the vehicle, its equipment and other external factors. For each model, the range is calculated at the beginning of the battery's life with the maximum number of packs, it is given as an indication and has no contractual value.

Indien u een gepersonaliseerde berekening van de autonomie wenst, specifiek voor uw toepassing en topografie, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts die over geavanceerde instrumenten beschikken voor een nauwkeuriger resultaat.

We nemen graag contact op om u verder te adviseren

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over de producten en evenementen van Renault Trucks. Ik kan deze communicatie stopzetten in elke e-mail die ik ontvang.

Bekijk onze Renault Trucks E-Tech Range

Renault Trucks E-Tech Services

Renault Trucks E-Tech D

Renault Trucks E-Tech D Wide

Renault Trucks E-Tech Master