Services

Zorgeloos rijden? Fast & Pro houdt uw bestelwagen op de weg

Renault Trucks E Tech

Blijven rijden met Fast & Pro onderhoud

Zorg dat uw bedrijfswagen altijd beschikbaar blijft met gepersonaliseerd onderhoud van Renault Trucks. We maken uw bedrijfsvoertuig rendabeler door het optimaliseren van de onderhoudsplanning. Dit bespaart u tijd en u vermijdt ongeplande reparaties. Dankzij de nieuwste technologieën en oplossingen kunnen we onderhoud en reparatie steeds accurater voorspellen en blijven we altijd een stapje voor, zodat u kunt blijven ondernemen.

 

Gepersonaliseerd onderhoudsplan

Samen met een deskundige coördinator van Renault Trucks, stellen we een persoonlijk onderhoudsplan op voor uw bedrijfswagen(s). Dit wordt gedaan op basis van het profiel en specifieke gebruik van uw voertuig.

Onderhoudsplanning

Stilstaan is er niet bij voor ondernemers. Daarom zorgen we voor een duidelijke planning van het onderhoud en de consolidatie van de onderhoudsbeurten.

De Fast & Pro Bedrijfswagenservice zorgt ervoor dat de oorspronkelijke prestaties van uw bestelwagen behouden blijven. Ook verhoogt u de doorverkoopwaarde door het gebruik van betrouwbare en robuuste goedgekeurde originele onderdelen, gedekt door een verlengde garantie van 2 jaar.

24/7 Internationale pechhulp

Onderneemt u in het buitenland? De Renault Trucks 24/7 pechhulp is een dienst speciaal voor onze klanten. Dankzij een groot, internationaal netwerk aan experts en een keuze uit 16 talen, wordt u direct en persoonlijk geholpen. De 24/7 internationale pechhulp wordt uitgevoerd door technici die speciaal opgeleid zijn voor probleemoplossing langs de weg, met specifieke voertuigen en met speciale diagnose-instrumenten.

renault trucks 24/7 logo

Vind de dichtstbijzijnde dealer voor uw Fast & Pro Bedrijfswagenservice

Fast en Pro bedrijfswagenservice

De professionele Renault Trucks Fast & Pro Bedrijfswagenservice is altijd dichtbij dankzij een uitgebreid netwerk van 46 servicecentra in Nederland. Waar u ook bent, u kunt rekenen op de hulp en expertise van onze experts. Vind dus snel uw dichtstbijzijnde Fast & Pro Bedrijfswagenservice voor uw diesel of E-Tech Renault Trucks Master of Trafic Red Edition.Vind uw dichtstbijzijnde Fast & Pro servicecentrum hier >>

Voor vragen, neem gerust contact met ons op

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen