Electric Range

E-Tech Services

Off
range E-Tech Renault Trucks

De elektrische toekomst met Renault Trucks

Sinds 2010 is Renault Trucks een pionier op het gebied van elektromobiliteit. We bieden kant-en-klare oplossingen die een soepele en succesvolle overgang naar elektrisch rijden garanderen. Onze toegewijde teams begeleiden u bij elke stap, van het kiezen van het juiste voertuig en serviceoplossing tot het kiezen van de juiste subsidies (zoals AanZET, SSEB, SEBA of MIA) voor een groenere toekomst.

Deskundigheid in elektrisch rijden

Bij Renault Trucks hebben we een uitgebreid netwerk van experts in elektromobiliteit die klaarstaan om u te ondersteunen. Of u nu snelle oplossingen nodig heeft, advies zoekt over decarbonisatie, of trainingen wenst om het maximale uit elektrisch voertuig te halen, wij hebben het allemaal. Onze expertise gaat verder dan alleen vrachtwagens; wij bieden ook volledige ondersteuning voor het overschakelen op elektrisch rijden.

Toekomstbestendige laadinfrastructuur

Samen met onze preferred supplier Joulz kunnen we zorgen voor de installatie en het onderhoud van uw laadinfrastructuur. We zorgen voor de installatie, onderhoud, en afstemming op uw specifieke behoeften. Bovendien garanderen het in-house technische team en 24/7 storingsdienst van Joulz een betrouwbare service en snelle reactietijden.

Joulz

Direct weten wat Joulz voor u kan betekenen? Vul dan het aanvraagformulier in.

Joulz helpt zakelijke gebruikers bij het realiseren van hun laadambitie. Bij een elektrische vloot is het van essentieel belang dat de voertuigen op tijd opgeladen zijn om de weg op te kunnen gaan. Dit vereist complexere laadoplossingen dan alleen een installatie aan de muur. De beschikbare capaciteit op het elektriciteitsnet staat onder druk, wat vraagt om een slimme benadering van de beschikbare ruimte. De expertise van Joulz ligt daarom in een geïntegreerde aanpak van energiesystemen en energiemanagement bij netcongestie. Joulz voorziet in het totaalpakket: advies, aanleg, beheer en exploitatie.

 Voor meer informatie over deze laadoplossingen kunt u terecht op de website: Laad infrastructuur | Joulz

E-Tech Serenity Pack: zorgeloos elektrisch rijden

Met het E-Tech Serenity Pack van Renault Trucks kunt u de uptime en productiviteit van uw voertuig maximaliseren. Dit pakket omvat alles, van voorspellend onderhoud en software-updates tot maandelijkse rapportages en datadiensten voor een jaar. We hebben ook een reeks standaardservices om u altijd en overal toegang te geven tot uw truck en te zorgen voor een naadloze ervaring.

Optimaliseer uw uptime en productiviteit met het Serenity Pack:

 • Contract met volledige dekking (reparatie, slijtage, onderhoud)
 • Voorspellend onderhoud
 • OTA: Over The Air Software updates (alleen HD)
 • Sleephulp & 24/7
 • Maandelijkse rapportages
 • 1 jaar data support

De standaard services zijn uiteraard ook tot uw beschikking:

 • Originele onderdelen inclusief 2 jaar garantie
 • Dynamische service planning
 • Over the air updates campagnes, diagnose
 • Aflevertraining
 • Toegang tot klantportaal en Renault Trucks Driver app
 • Optifleet CHECK
 • Optifleet MISSION

Flexibele financieringsplannen

Bij Renault Trucks begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte en flexibele financieringsoplossingen om u te helpen bij de overstap naar elektrisch rijden. Ons team biedt niet alleen advies over financierings- en verzekeringsproducten, maar helpt ook bij het beheer van subsidies.

Renault Trucks Driver app: controle in uw handen

Met de Renault Trucks Driver App hebben chauffeurs volledige controle over hun E-Tech voertuig, waar ze ook zijn. Van het raadplegen van voertuiginformatie tot het aanpassen van instellingen en het ontvangen van notificaties, deze app stelt chauffeurs in staat om hun voertuig te beheren met slechts een paar tikken op hun smartphone.

Download de app hier >>

Voor vragen, neem gerust contact met ons op

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over producten en evenementen van Renault Trucks. In elke e-mail die ik ontvang, kan ik deze communicatie stopzetten.