Renault Trucks voor Fleet managers

Off
fleetmanagers

Renault Trucks voor fleet managers

Wagenparkbeheer kan uitdagende beslissingen met zich meebrengen. Er moet met veel factoren rekening worden gehouden om alles soepel te laten verlopen. U moet niet alleen de juiste voertuigen en chauffeurs kiezen, maar ook de veiligheid waarborgen, geld besparen, de efficiëntie verbeteren en ervoor zorgen dat wet- en regelgeving worden nageleefd. Renault Trucks kan u ondersteunen met deze beslissingen met een brede range aan voertuigen en een uitstekend 24/7 service level. We gaan graag vrijblijvend het gesprek aan om u te ondersteunen en te adviseren.

Producten en diensten van Renault Trucks voor wagenparkbeheerders

Wat kunnen we voor uw fleet betekenen?

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens opslaat en bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om mij terug te kunnen contacteren over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks als die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over producten en evenementen van Renault Trucks. Ik kan deze communicatie stopzetten in elke e-mail die ik ontvang.