Onderhoud op maat bij Renault Trucks

services 2022

Altijd beschikbare voertuigen dankzij de Renault Trucks uptime-diensten

Zorg dat uw voertuigen altijd beschikbaar blijven met gepersonaliseerd onderhoud van Renault Trucks. We maken uw trucks rendabeler door het optimaliseren van de onderhoudsplanning en vermijden zoveel mogelijk ongeplande stops. Dankzij de nieuwste technologieën en oplossingen kunnen we onderhoud en reparatie steeds accurater voorspellen en blijven we altijd een stapje voor, zodat u kunt blijven rijden.

Altijd dichtbij met 1.400 servicecentra

Renault Trucks staat snel en efficiënt voor u klaar, waar u ook bent. Met 1.400 servicecentra door heel Europa kunt u altijd op ons rekenen. Onze experts worden continu bijgeschoold over de nieuwste diagnosetools en uitgerust met specifiek materiaal aangepast aan de technologie van uw voertuig.  

 Vind uw dealer in de buurt

Gepersonaliseerd onderhoudsplan

Samen met een deskundige coördinator van Renault Trucks, stellen we een persoonlijk onderhoudsplan op. Dit wordt gedaan op basis van de werkelijke parameters en het profiel van uw voertuig.

Onderhoudsplanning

De planning van het onderhoud en de consolidatie van de onderhoudsbeurten beperken de stilstandtijd tot een minimum.

 • Behoud de oorspronkelijke prestaties van uw voertuig
 • Verhoog de doorverkoopwaarde door het gebruik van betrouwbare en robuuste goedgekeurde originele onderdelen, gedekt door een verlengde garantie van 2 jaar.

Predict: voorkomen is beter dan genezen!

Tijdig onderhoud voorkomt problemen. Omdat we slijtage van onderdelen en vroegtijdige waarschuwingen voor eventuele defecten nauw opvolgen, maximaliseert Renault Trucks de bedrijfstijd en het potentieel van uw voertuig. Met onze Predict-service voorkomen we dat u onverwacht stil staat.

Predict: updates op afstand voor het wagenpark

Met Predict vermijdt u onnodige, tijdrovende onderhoudsbezoeken en zorgt u voor een maximale beschikbaarheid van uw voertuig(en). Pre-diagnostiek, onderhoudscorrecties en updates van het wagenpark vallen allemaal onder onze Predict-service.

De voordelen van Renault Trucks Predict

 • Dynamisch onderhoudsplan op maat
 • Een nauwkeurige manier om slijtage te monitoren
 • Een aangewezen onderhoudsmanager die het geplande onderhoud van uw voertuig(en) beheert
 • Updates op afstand om werkplaatsbezoeken te stroomlijnen
Predict

Verleng uw ODI tot 150.000 km met uw ODI*DE13 motoren

Onze olieverversingsintervallen voor DE13* (option) motoren zijn verlengd tot 150.000 km (in plaats van om de 100.000 km of 12 maanden). Dit resulteert in:

 • lagere contractkosten (arbeid en onderdelen)
 • een onderhoudsschema dat de stilstand in werkplaatsen beperkt
 • extra brandstofbesparingen

* Geoptimaliseerd olieverversingsinterval.

Problemen? Renault Trucks lost het op. 24/7.

renault trucks 24/7 logo

24/7 is een probleemoplossende service speciaal voor Renault Trucks klanten die zich in het buitenland bevinden. Dankzij een groot, internationaal netwerk aan experts en een keuze uit 16 talen, wordt u direct en persoonlijk geholpen. Met de 24/7 knop in de cabine van het voertuig* kan de toegewezen coördinator u lokaliseren en op de hoogte houden van de aankomst van de Renault Trucks-reparateur. De coördinator blijft uw enige contact tijdens de hele ondersteuningsoperatie.De 24/7 internationale pechhulp wordt uitgevoerd door technici die speciaal opgeleid zijn voor probleemoplossing langs de weg, met specifieke voertuigen en met speciale diagnose-instrumenten.

* Afhankelijk van de opties van de truck.

24-7 Sleephulp

Renault Trucks organiseert ook sleephulp in het geval dit nodig is. Hiermee bieden we een complete, betrouwbare en gebruiksvriendelijke hulpdienst die uw gemoedsrust, en die van de chauffeur, waarborgt als er gesleept moet worden. Deze hulp is beschikbaar voor alle klanten van Renault Trucks. Heeft u sleephulp als optie in het onderhoudscontract? Dan worden de kosten helemaal gedekt!

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar in heel Europa.
 • In sommige contracten worden ook chauffeursdiensten aangeboden, zoals extra vervoer, overnachting, repatriëring, enz.
 • Sleephulp wordt als optie aangeboden bij de onderhoudscontracten van Start & Drive, maar is ook beschikbaar voor klanten zonder deze contracten.

Voor vragen, neem gerust contact met ons op

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over producten en evenementen van Renault Trucks. In elke e-mail die ik ontvang, kan ik deze communicatie stopzetten.