Services

Onze servicebelofte voor lichte bedrijfswagens

onze belofte LCV

Zorgloos ondernemen met Renault Trucks

  • 100% ontzorging met de Fast & Pro bedrijfswagenservice
  • Altijd dichtbij met 46 servicecentra
  • Snelle, efficiënte hulp van professionals
  • Originele onderdelen altijd binnen handbereik
  • Extra zekerheid met 2 jaar garantie

100% ontzorging met de Fast & Pro Bedrijfswagenservice

De Fast & Pro Bedrijfswagenservice is een unieke service die u krijgt bij onze Renault Trucks-servicecentra. Een service speciaal ontwikkeld voor ondernemers en chauffeurs van lichte bedrijfsvoertuigen. Met de Fast & Pro Bedrijfswagenservice krijgt u alle voordelen die zwaardere vrachtwagens ook hebben. Denk aan ruimere openingstijden, ook in het weekend, expertise en hoge kwaliteit onderdelen. Fast & Pro is er voor ondernemers die klaar willen zijn voor de volgende 20 jaar commercieel en duurzaam transport.

Alles over de Fast & Pro Bedrijfswagenservice >>

Altijd dichtbij met 46 servicecentra in Nederland

Met uw bedrijfswagen van Renault kunt u terecht bij alle 46 Fast & Pro servicecentra van Renault Trucks in Nederland. Onze expertise en originele onderdelen zijn daarom altijd in de buurt. U kunt dus altijd snelle en efficiënte hulp verwachten waar u zich ook bevindt!

Vind uw dichtstbijzijnde Fast & Pro servicecentrum hier >>

Snelle, efficiënte hulp van experts

In onze Fast & Pro servicecentra werken experts die met regelmaat worden bijgeschoold over de nieuwste diagnosetools en uitgerust zijn met specifiek materiaal dat aangepast is aan de technologie van uw lichte bedrijfsvoertuig. U kunt dus altijd rekenen op snelle, efficiënte hulp van onze Renault Trucks-professionals!

Originele onderdelen altijd binnen handbereik

De originele onderdelen die voor de lichte voertuigen van Renault Trucks ontworpen en goedgekeurd zijn, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid en milieu. Ze passen perfect in de mechanische omgeving van uw truck. Onze reserveonderdelen houden de oorspronkelijke prestaties van uw voertuig in stand om te voldoen aan de eisen van uw bedrijf en de wet: mobiliteit, uitstoot, het halen van deadlines en veiligheid.

 

Extra zekerheid met 2 jaar garantie

De originele Renault Trucks-onderdelen zijn het bewijs van onze betrokkenheid op de lange termijn voor u en uw onderneming: maximale beschikbaarheid en minstens 12 maanden garantie, verlengd tot 24 maanden  indien de installatie gebeurt door een gekwalificeerde monteur van Renault Trucks; dat zorgt dat u zorgeloos kunt ondernemen.

2 jaar garantie op onderdelen geïnstalleerd door gekwalificeerde monteur

Onze Renault Trucks-servicecentra monteren uitsluitend originele Renault Trucks-onderdelen. Alle onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerde monteurs, die voortdurend worden bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met efficiënte diagnosesystemen, een volledige reeks gespecialiseerde gereedschappen en de meest recente documentatie. De onderdelengarantie van 2 jaar biedt u een ideale bescherming en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Voor vragen, neem gerust contact met ons op

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen