Werken bij Renault Trucks

Off
werken bij

Werken bij Renault Trucks

Welkom bij Renault Trucks

Renault Trucks is een trotse Franse fabrikant van trucks en bestelwagens, geworteld in een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1894. Met meer dan een eeuw aan ervaring en innovatie streven we er vandaag de dag naar om een pionier te zijn in duurzame mobiliteit.

Als onderdeel van de Volvo Group, een van 's werelds grootste fabrikanten van trucks, bussen, bouwuitrusting en scheepvaartaandrijfsystemen, bundelen we onze krachten om de toekomst van transport vorm te geven. We zetten ons dagelijks in voor het ontwikkelen van duurzame en innovatieve transportoplossingen, in nauwe samenwerking met onze partners in de markt.

Waarom Renault Trucks?

Bij Renault Trucks zijn onze kernwaarden eenvoud, pragmatisme, warmte en betrokkenheid. Deze waarden inspireren ons om vooruit te blijven gaan en te werken aan een betere toekomst voor transport en mobiliteit. Samen met klanten en partners creëren we een wereld waarin transport efficiënter, milieuvriendelijker en duurzamer is.

Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die ons willen helpen dit mogelijk te maken. Geen geschikte vacature? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met John Ritzen, john.ritzen@renault-trucks.com of bel 06-30931082.

Open Sollicitatie

upload your best picture of your truck. You can choose a .jpg or .png format
Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens opslaat en bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om mij terug te kunnen contacteren over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks als die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over producten en evenementen van Renault Trucks. In elke e-mail die ik ontvang, kan ik deze communicatie stopzetten.