Werken bij Renault Trucks

werken bij

Werken bij Renault Trucks

Renault Trucks is een trotse Franse fabrikant van trucks en bestelwagens, geworteld in een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1894. Met meer dan een eeuw aan ervaring en innovatie streven we er vandaag de dag naar om een pionier te zijn in duurzame mobiliteit. Samen bouwen we aan de weg van morgen.

Als onderdeel van de Volvo Group, één van de wereldleiders in transportoplossingen, bundelen we onze krachten om de toekomst van transport vorm te geven. We zetten ons dagelijks in voor het ontwikkelen van duurzame en innovatieve transportoplossingen, in nauwe samenwerking met onze partners in de markt.

Onze collega's aan het woord

 Weten wat het betekent om deel uit te maken van Renault Trucks Nederland? We vroegen onze teamleden om ervaringen te delen in onderstaande video’s!

 

 

 

Bekijk onze vacatures

Waarom Renault Trucks?

 

Bij Renault Trucks zijn we meer dan alleen een team; we zijn een gemeenschap die gedreven wordt door pragmatisme, eenvoud en een warme betrokkenheid bij elkaar en bij de wereld om ons heen. Deze kernwaarden helpen ons te innoveren en een toekomst te vormen waarin transport niet alleen efficiënter en milieuvriendelijker is, maar ook duurzamer en inclusiever. Kom je ook bij ons werken?

Zit jouw vacature er niet tussen maar zou je wel graag bij Renault Trucks willen werken? Neem contact op via het contactformulier of direct met John Ritzen.

john.ritzen@renault-trucks.com 

tel: 06-30931082.

john ritzen

Open Sollicitatie

upload jouw CV of begeleidend schrijven in PDF
Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens opslaat en bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om mij terug te kunnen contacteren over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks als die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over producten en evenementen van Renault Trucks. In elke e-mail die ik ontvang, kan ik deze communicatie stopzetten.