COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

29.01.2014

Twee Midlum 270.14 light Euro 5 EEV voor Wiggelaar Verhuizingen

"De Midlum biedt een laag brandstofverbruik"

Wiggelaar Verhuizingen Sedert 1883 BV heeft onlangs twee Renault Midlum 270.14 light Euro 5 EEV met spiegellaadbak en onderschuiflaadklep in gebruik genomen. De voertuigen werden geleverd door Truck Center Amsterdam.

Al vier generaties lang is Wiggelaar Verhuizingen een goedlopend verhuisbedrijf, tegenwoordig onder leiding van Paul Wiggelaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in project-, kantoor- en privéverhuizingen in Groot Amsterdam en regio. Paul Wiggelaar: “We zijn al lange tijd zeer tevreden klant bij Renault Trucks. Momenteel hebben we twee Renault Midlums en twee Renault Masters in gebruik. De service die we krijgen bij Truck Center Amsterdam draagt er aan bij dat we wederom voor Renault Trucks hebben gekozen voor uitbreiding van ons wagenpark. Over de kwaliteit van de Renault Midlum is ook geen discussie mogelijk. De truck biedt een optimaal rijcomfort, een laag brandstofverbruik en sluit perfect aan bij de activiteiten die wij onze klanten bieden.”

www.wiggelaar.nl