COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

14.06.2016

VIER RENAULT MASTERS VOOR VAN HOORN & VAN DER KLEY B.V.

Specialistisch maatwerk en snelle levering

Bouw- en Aannemingsbedrijf van Hoorn & van der Kley B.V. nam onlangs vier Renault Masters gesloten bestelbussen in gebruik. De bedrijfswagens werden geleverd door Van Dijk Woerden, gespecialiseerd dealer in Renault Trucks lichte bedrijfswagens.

Van Hoorn & Van der Kley B.V. is al vijfentwintig jaar actief op het gebied van nieuwbouw, op- en aanbouw en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Het bedrijf staat voor kwaliteit, van kennismaking tot oplevering, en neemt projecten aan in een straal van circa 100 km rond zijn thuisbasis Oudewater. Van de acht gesloten bestelbussen in het wagenpark waren er vier aan vervanging toe. “We gebruiken ze als pendelbus en als tweede werkplaats. Van Dijk was ons aangeraden door relaties. We zijn met hen tot een mooie deal gekomen,” licht Edwin van der Kley de aankoop toe.

Mobiele werkplaats
De keuze kwam tot stand na een proefrit: “De Master schakelt soepel, voelt motorisch goed en maakt minder geluid dan we gewend waren. Van Dijk Bedrijfswagens kon de bussen bovendien snel leveren en heeft maatwerk verricht.” De dealer heeft de Masters uitgerust met een imperial met looprek en ladder. De stahoogte in de L2H2-uitvoering is 190 centimeter, wat de bus geschikt maakt als mobiele werkplaats. Van Hoorn & Van der Kley B.V. verzorgde zelf de inrichting voor het vastzetten van hand- en elektrisch gereedschap.

Complete service
De vier Renault Masters zijn luxe uitgevoerd met onder meer een dCi 135 pk Twin Turbo motor, achteruitrijcamera en airconditioning. Van der Kley steekt niet onder stoelen of banken dat hij tevreden is met de expertise en dienstverlening van Van Dijk. “Er is ons een zeer complete service geboden, tot en met de belettering aan toe. Ze zitten vlakbij en hebben ruime openingstijden, tot 9 uur ‘s avonds. Vanuit de ervaring met zware bedrijfswagens hebben ze veel kennis in huis over de techniek, maar ze begrijpen ook het belang van goed vervoer voor een bedrijf als het onze. Als we niet kunnen rijden, zijn we nergens.”

Voor meer informatie kunt u terecht bij Renault Trucks-dealer Van Dijk.