COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


16.12.2014

Renault Trucks T voor Wico Trans

"Zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding"

Wico Trans uit Maurik heeft onlangs een Renault Trucks T 4x2 trekker met 430 pk in gebruik genomen. De truck wordt ingezet voor nationaal en internationaal tanktransport in opdracht van Den Ouden Tanktransport. Vooral het comfort en de uitstraling van de Renault Trucks T waren voor Wico Trans redenen voor dit voertuig te kiezen. De persoonlijke benadering en handelswijze van de Renault Trucks-organisatie waren echter doorslaggevend in de keuze voor een Renault-truck.

De Renault Trucks T 4x2 trekker van Wico Trans heeft 430 pk is voorzien van een comfortabele T-cabine. De Truck is uitgerust met een luchtgeveerde bijrijdersstoel, koelkast en twee bedden, daarnaast heeft de truck dubbele brandstoftanks en een 100liter Ad Blue tank.

Wico Schumacher, eigenaar van Wico Trans is erg blij met zijn nieuwste aanwinst: “Wij rijden nu enkele weken met de Renault Trucks T en dit bevalt uitstekend. De truck heeft een zeer comfortabele en grote cabine. Dit is ideaal wanneer er een nacht moet worden overgestaan. Ondanks al dit comfort is het eigen gewicht van de trekker toch relatief laag gebleven, dit komt met name door de nieuwe DTi11 motor in combinatie met de Optidriver automatisch schakelende transmissie Dit is een groot voordeel in het tanktransport. Bovendien heeft de Renault Trucks T een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.”

Persoonlijke benadering
De Renault Trucks T van Wico Trans is aangeschaft ter vervanging van een Renault Trucks Premium met 460 pk. “Met deze truck hebben wij altijd naar alle tevredenheid gereden. Wij zijn al zo’n vijftien jaar trouwe klant bij Renault Trucks-dealer Van Mourik Tiel B.V. Ook in de aanloop naar aanschaf van deze nieuwe truck klopten we bij hen aan. De manier waarop zij de offerte hebben gepresenteerd en de handelswijze waarin een persoonlijke benadering belangrijk is, spreekt ons enorm aan. Wij zijn erg tevreden over de service en gaan vol vertrouwen de komende jaren rijden met deze nieuwe Renault Trucks T.”

Bekijk meer