COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

30.04.2015

RENAULT TRUCKS T-FOTOWEDSTRIJD

Stuur een foto in van een Renault Trucks T

Doe mee met de fotowedstrijd van de Renault Trucks T, International Truck of the Year 2015! Ga naar de website truckersgallery.renault-trucks.com en maak kans op één van de 60 schaalmodellen!

  • Hoe doe je mee?

Upload een foto van een Renault Trucks T op de website truckersgallery.renault-trucks.com. Vergeet niet het vakje aan te vinken bij "Ik doe mee met de Renault Trucks T-fotowedstrijd en ga akkoord met de voorwaarden." De foto wordt na goedkeuring in de Renault Trucks Truckers Gallery geplaatst.

  • Wat is de uiterste deelnamedatum?

De wedstrijd loopt van 1 april tot en met 31 augustus 2015.

  • Hoe worden de winnaars bepaald en wat zijn de prijzen?

De 10 beste inzendingen worden door een jury gekozen. De overige 50 winnaars worden door loting bepaald. Er zijn 60 schaalmodellen te winnen! Bekijk de prijzen op: truckersgallery.renault-trucks.com

  • Wat is de Truckers Gallery?

De Truckers Gallery biedt de mogelijkheid een foto aan andere liefhebbers van ons merk te laten zien en om kennis te maken met Renault-trucks uit de gehele wereld.

Veel succes en dat de besten mogen winnen!