Transport oplossingen

Vervoer uw goederen efficiënt over alle soorten wegen

Constructie

5min
Renault Trucks C

Of het nu gaat om granen, vloeibare of vaste bulkgoederen, het vervoer van goederen vereist een veelzijdige vrachtwagen die op alle soorten wegen en in alle weersomstandigheden kan rijden. Wij kunnen u daarbij helpen, dankzij onze aangepaste producten en diensten.

Goederenvervoer: een robuust en toch comfortabel voertuig

Bij goederentransport wordt vaak geladen op moeilijk toegankelijke plaatsen, op een onstabiele ondergrond en soms in vrij hachelijke omstandigheden. Om een maximale veiligheid en een soepel motorvermogen te garanderen, beschikt het Renault Trucks C-model over een verstevigd chassis en een motor van 380 tot 520 pk, met een maximumkoppel dat zelfs in de lage versnellingen beschikbaar is - vanaf 900 omw/min.

Renault Trucks C

Bij een onstabiele ondergrond beschikt de Optidriver-automaat over een offroadmodus die het schakelen in moeilijke omsandigheden helpt aanpassen.

Om beschadigingen of schokken op paden en wegen te vermijden, is het Renault Trucks C-model standaard uitgerust met een bumper met stalen hoeken en beschermroosters voor de koplampen. Voor frequenter offroad-gebruik kunt u zelfs een bumper van 100% staal laten monteren.

° Dit is de invalshoek die wordt toegestaan door de 100% stalen bumper van het Renault Trucks C-model.

De vrachtwagens kunnen dus zonder enige belemmering op alle soorten ondergrond rijden. Bovendien kan het chassis op verschillende niveaus langs de langsliggers worden verstevigd om de mechanische weerstand van het frame te waarborgen.

Renault Trucks C

Eenmaal op de weg beschikt het Renault Trucks C-model over alle voordelen van een vrachtwagen voor lange afstanden. Zijn trapeziumvorm verbetert de aerodynamica dankzij de schuine voorruit van 12°. Het brandstofverbruik is dus lager.

Het model Renault Trucks K kan ook aan uw transportbehoeften voldoen, ongeacht of de goederen in bulk zijn of niet. Hij is ontworpen voor zware constructies en past zich aan uw beperkingen aan dankzij zijn krachtige motor en zijn grote laadvermogen.

RENAULT TRUCKS K 520 - REUNION ISLAND - ST2D

Zorg voor het comfort en de veiligheid van uw chauffeurs

Het Renault Trucks C-model is ontworpen op basis van een vrachtwagen voor langeafstandsvervoer en biedt alle comfort en veiligheid die u van dit type voertuig mag verwachten. De toegang tot de cabine wordt vergemakkelijkt door de deuren die in een hoek van 85° opengaan en de uitgelijnde, brede antisliptreden. Een extra opstap aan de zijkant met een handgreep op het dak stelt de bestuurder in staat de lading van de truck gemakkelijk en veilig te controleren.

Renault Trucks C cabin
Renault Trucks C steps

De vooruitgeschoven positie van de cabine biedt een breed zicht en een ruim woongedeelte van meer dan 2 meter breed, met een of twee stapelbedden. Alle bedieningselementen van het voertuig zijn gecentraliseerd rond het stuurwiel, zodat de bestuurder zijn ogen nooit van de weg hoeft te halen. Voor hun eigen veiligheid en die van de lading die ze vervoeren, kunnen ze vertrouwen op verschillende rijhulpsystemen - zoals hulp bij het starten op een helling, elektronische stabiliteitscontrole en automatische noodremmen.

Verhoog de uptime van voertuigen

Ter ondersteuning van uw goederenvervoer biedt Renault Trucks verschillende oplossingen om uw onderhoudskosten te drukken. Wanneer u een onderdeel van uw voertuig moet vervangen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de standaard eXchange-onderdelen. In plaats van het onderdeel door een nieuw onderdeel te vervangen, beschikt Renault Trucks over een systeem van circulaire economie voor het hergebruik van oude onderdelen. Ze worden gerenoveerd in onze gespecialiseerde fabriek, volgen een reconditioneringsprotocol en ondergaan strenge tests voordat ze opnieuw op de markt worden gebracht. Onze gerenoveerde onderdelen leveren dezelfde prestaties als nieuwe en hebben een garantie van 2 jaar op de gemonteerde onderdelen. Ze zijn ook minder duur dan nieuwe onderdelen.

U kunt ook de onderhoudskosten voor uw voertuigen plannen door te kiezen voor een onderhoudscontract. Op basis van een gepersonaliseerd onderhoudsplan kan de duur van het contract variëren van 2 tot 7 jaar, en tot 155.350 km per jaar. Het past zich aan uw activiteit en voertuigen aan, op basis van model en gebruik.

Om nog een stap verder te gaan biedt Renault Trucks een innovatieve dienst voor de preventie van ongeplande stilstand. Predict combineert het beste van technologische en menselijke middelen. De gegevens van uw voertuigen worden ingevoerd in een speciaal digitaal platform, dat op basis van het gebruik bepaalt welke onderhoudswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Als een interventie nodig is of een onderdeel versleten is, neemt uw adviseur contact met u op om een afspraak te maken voordat het voertuig defect raakt. U kunt dus zelf kiezen wanneer u uw voertuig naar de werkplaats brengt, zodat het zo weinig mogelijk invloed heeft op uw activiteiten.

Goederenvervoer: verminder uw brandstofverbruik

De Renault Trucks C-lijn beschikt over een automatische Optidriver-versnellingsbak die ontworpen is om een optimale snelheid met een zo laag mogelijk brandstofverbruik te garanderen. Deze versnellingsbak draagt bij tot een lager verbruik, met name dankzij de Fuel Economy-modus. Met Optifleet, de slimme oplossing voor wagenparkbeheer van Renault Trucks, kunt u nog verder gaan in het beperken van het verbruik. De toepassing verzamelt specifieke verbruiksgegevens voor elk voertuig en het gebruik ervan door de chauffeurs. U kunt bijvoorbeeld "brandstofwaarschuwingen" oproepen in geval van overmatig verbruik, u kunt de gegevens over het stand-by verbruik bekijken en zien hoe vaak het rempedaal werd ingetrapt. Door uw voertuigen te geo-tracken, kunt u ook ritten plannen zodat ze zo efficiënt mogelijk zijn. Als een route of opdracht wordt gewijzigd, kunt u rechtstreeks een bericht naar de chauffeur sturen en een nieuwe route plannen met een duidelijk overzicht van de locaties van al uw voertuigen.

Eenvoudig uw vrachtwagens financieren

Het transport van goederen vereist een maximale rentabiliteit. Het financieringsaanbod van Renault Trucks is aangepast aan uw behoeften en beperkingen. Of u nu kiest voor financiële leasing, huurkoop of huur, uw adviseur kan u helpen om uw cashflow te behouden en uw kredietcapaciteit te optimaliseren.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een gepersonaliseerde offerte op maat.

VOOR MEER INFORMATIE, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over de producten en evenementen van Renault Trucks Nederland. Ik kan deze communicatie stopzetten in elke e-mail die ik ontvang.
Set canonical URL
Off