COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

25.04.2016

Renault Trucks T 460 voor ILB Logistics

"Gunstige TCO"

ILB Logistics uit Oss heeft voor de uitbreiding van haar wagenpark onlangs een Renault Trucks T 460 in gebruik genomen. De trekker in ADR-uitvoering is geconfigureerd met onder meer een retarder, alle denkbare veiligheidsopties en een PTO voor de compressor. De truck wordt ingezet voor het internationaal transport van vloeistoffen voor onder meer de chemische- en levensmiddelenindustrie. Het voertuig werd geleverd door Renault Trucks-dealer BAS Groep in Oss.

ILB Group is logistiek servicepartner voor intermodaal tank- en containervervoer door heel Europa. De transporteur heeft kantoren in Antwerpen, Barcelona, Rotterdam en Oss. In Oss wordt de regie gevoerd over 150 tankcontainers. Er wordt gewerkt met vijf eigen trekkers. 

De nieuwe Renault Trucks T wordt ingezet voor het internationaal transport van vloeistoffen voor onder meer de chemische- en levensmiddelenindustrie. Voor de trekker is bij BAS Groep een fullservice leasecontract afgesloten voor de looptijd van 36 maanden. 

De gunstige TCO was voor Björn van Ginneken, directeur van de vestiging Oss van ILB Group, een reden om de stap met Renault Trucks te zetten: “Het is een fijn gegeven dat we geen variabele kosten hebben voor deze truck. We betalen elke maand hetzelfde bedrag en zijn voor dat geld ook verzekerd van onderhoud en maximale beschikbaarheid. Renault Trucks heeft een uitgebreid servicenetwerk zodat we overal in Europa kunnen terugvallen op hulp onderweg. Bovendien, een volle tankwagen heeft een sterke impact op de rijeigenschappen van de trekker en oefent andere krachten uit dan een gepalletiseerde lading. Met de stabiliteit van de Renault T zit het wel goed, het rijcomfort heeft absoluut niet te lijden onder de hoge payload.”

Kijk voor meer informatie over ILB Logistics op www.ilbenelux.com