COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

26.06.2017

Renault Trucks en het Wereldvoedselprogramma: terug in Oeganda

« Training of Trainers »

Voor het eerst in 5 jaar start Renault Trucks met een nieuwe opleidingsmodule voor het Wereldvoedselprogramma om toekomstige trainers op te leiden.

Van 26 tot 30 juni 2017 keert Renault Trucks terug naar Kampala, de hoofdstad van Oeganda, voor het trainingsprogramma "Training of Trainers".

Dat voor deze samenwerking voor de stad Kampala is gekozen, is heel symbolisch aangezien hier in 2012 de eerste opleidingen voor monteurs plaatsvonden.

Julie Marconnet, die verantwoordelijk is voor partnerschappen en MVO bij Renault Trucks, legt uit: "Deze nieuwe module vormt een aanvulling op eerdere onderwerpen die aan bod kwamen bij lokale teams van het Wereldvoedselprogramma. Dit leidt tot een grotere autonomie binnen de organisatie voor wat betreft trainingen en personeelsbeleid. De banden die wij met deze tak van de Verenigde Naties hebben, zijn heel solide en laten zien dat wij veel waarde hechten aan de belangen van onze partners en klanten," aldus Julie Marconnet.

Meer informatie over dit partnerschap vindt u op http://corporate.renault-trucks.com/en/wfp/