COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

26.08.2016

Populaire Renault Trucks T High Edition op Transport Compleet Gorinchem

6 tot en met 8 september

Op de Renault Trucks-stand op Transport Compleet kunnen bezoekers dit jaar de populaire Renault Trucks T High Edition bewonderen. Daarnaast toont Renault Trucks de nieuwe Renault Master Euro 6. Ook is op de Renault Trucks-stand meer informatie te krijgen over Renault Trucks Online. Transport Compleet vindt plaats in Gorinchem van 6 tot en met 8 september.

De speciale Renault Trucks T High Edition beschikt over 480 pk of een optionele 520 pk. Verder zijn Adaptive Cruise Control (ACC), bochtverlichting, touchscreen navigatie, aluminium luchtketels en een aluminium beugel achter de cabine inbegrepen in het speciale High Edition Pack. 

Het High Edition interieur heeft lederen bi-colour stoelen met High Edition inscriptie en een afwerking van rode stiknaden. Diverse interieurdelen zijn voorzien van een carbon look & feel die het cabine interieur een exclusieve uitstraling geven. 

De High Edition uitstraling komt ook duidelijk in het exterieur naar voren; het unieke High Edition Paint Pack met onder andere rood gespoten deurgrepen en een unieke carbon striping dragen bij aan het opvallende uiterlijk van de Renault Trucks High Edition. Optioneel kan er worden gekozen voor Xenon koplampen, een metallic cabinekleur en Alcoa Dura Bright aluminium velgen. 

Daarnaast wordt de High Edition standaard geleverd met Optifleet Check, waardoor de truck gedurende een periode van 12 maanden opgevolgd wordt. Renault Trucks Nederland vervult hierbij een adviserende rol en stuurt op een zo optimaal mogelijk brandstofverbruik.  Verder bevat de High Edition eenmalig de praktijktraining ‘Zuinig rijden’, zodat niet alleen de chauffeurskwaliteiten naar een hoger niveau worden gebracht maar er tegelijkertijd ook een aanvulling op code 95 plaatsvindt. 

Renault Trucks Online
Om nog beter aan de vraag te kunnen voldoen, heeft Renault Trucks onlangs het aanbod in de webshop vergroot. Vanaf heden zijn naast de Renault Trucks T-Drive 4x2 trekker met 430 of 460 pk ook de Renault Trucks T High Sleeper Cab 4x2 trekker met 480 pk, de Renault Trucks T 6x2 voorloopas trekker met 460 pk en de Renault Trucks D 12 of 19 tons bakwagen online te bestellen. 

Bovendien bevat Renault Trucks Online nu meer opties. Klanten kunnen naast een specifiek model nu ook diverse aanvullingen op maat kiezen. Afhankelijk van het model kan er gekozen worden voor o.a. een RAL kleur af fabriek, extra jaarkilometers, diverse accessoires en een zijdeur in de opbouw. 

Renault Master Euro 6
De Renault Master is sinds dit jaar beschikbaar met een Euro 6-motor. Met zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, motoren van 110 tot 170 pk en specifieke uitrustingspakketten speelt het Master-gamma perfect in op de eisen van diverse sectoren zoals de bouw, het personenvervoer, pakket en koeriersdiensten en geconditioneerd transport met geregelde temperatuur. Doordat de Master beschikt over een dubbele homologatie (Euro 6 Light Duty en Euro 6 Heavy Duty) is hij ook geschikt voor zware carrosserieopbouw zoals bijvoorbeeld een hoogwerker. Renault Trucks levert daarnaast ook complete carrosserieën af fabriek zoals een open- of gesloten laadbak of een kipper.

Aangezien de service bij Renault Trucks integraal deel uitmaakt van het voertuig, biedt de Renault Master services aan afgestemd op het gebruik van het voertuig. De ruime openingstijden van de Renault Trucks-dealers en de 24/7 service dragen hier aan bij.  Daarnaast hebben de dealers de werkplaats voor lichte bedrijfswagens speciaal ingericht om stilstand en onderhoud voor klanten tot een minimum te beperken. 

Renault Trucks en zijn dealers Bluekens Trucks en Bus, Doolaard Bedrijfswagens, Van Dijk Groep en Volvo Group Truck Center presenteren zich op Transport Compleet in Gorinchem van 6 tot en met 8 september op stand 278.