COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

20.03.2015

Meer laadvermogen voor Bakkerij Bartels

Vijf nieuwe Renault Masters

Bakkerij Bartels, gevestigd in Amsterdam, zocht een oplossing voor meer laadvermogen en vond dit in de Renault Master, waar ze er viif van in gebruik namen. Naast het laadvermogen was ook het gunstige brandstofverbruik een reden om te kiezen voor de Renault Master.

Bakkerij Bartels houdt zich bezig met het dagelijks bevoorraden van ongeveer 115 hotels, beurzen en bedrijfsrestaurants. Voor de distributie heeft Bakkerij Bartels negen auto’s in eigen beheer, allemaal Renault Masters. Het grote laadvermogen van de Renault Master is daarbij een uitkomst, zelfs met de hoogtebeperkingen in verband met de lage tunneltjes in Amsterdam.

Daarnaast is de bakkerij erg tevreden over het gunstige brandstofverbruik van de Renault Master. Ook de relatie met Volvo Group Truck Center is zeer goed: de bakkerij is zeer te spreken over de locatie, communicatie en service van de dealer.

Meer informatie Renault Master
Meer informatie Bakkerij Bartels