COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

05.09.2013

Twee Renault Trucks T380 bakwagens voor Delta Logistiek

"Enthousiast over de prestaties"

Delta Logistiek is een onderneming die een grote diversiteit aan transportactiviteiten uitvoert. Het bedrijf is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft recent ter vervanging twee Renault Trucks T380 bakwagens besteld.

Erwin van Beek, directeur/eigenaar van Delta Logistiek. “Wij zijn vanaf 2011 klant bij Renault Trucks en hebben sindsdien veertien Renault Masters aangeschaft. We hebben goede ervaringen met deze bestelwagens en kwamen voor de vervanging van twee oudere bakwagens te staan. Onze chauffeurs hebben we testritten laten rijden en ze waren zonder uitzondering enthousiast over de prestaties van de voertuigen van Renault Trucks. Je mag wel stellen dat we deze trucks een beetje op de gok hebben gekozen, maar de aanwezigheid van Euro 6-motoren, waardoor we direct voldoen aan de nieuwste milieueisen, is ook een belangrijke overweging geweest bij onze beslissing.”

Het hoofdkantoor van Delta Logistiek is gevestigd in Capelle en het bedrijf heeft ook depots in Nieuwleusen, Elsloo en Venray. Erwin van Beek: “De twee Renault Trucks T380 bakwagens zullen door ons worden ingezet voor medicijntransport door heel Nederland. Wij bezorgen in totaal bij 700 apothekers, van Maastricht tot Groningen en de capaciteit van deze Renaults past perfect bij het transport van medicijnen, zoals wij dat dagelijks uitvoeren.”

De aflevering van de bakwagens staat gepland voor oktober/november.