COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

30.05.2013

Pakket Express Jongert

“Een Renault Master laat je nooit in de steek”

Pakketexpress Jongert uit het West-Friese Medemblik is gespecialiseerd in pakketzendingen, zowel nationaal als internationaal. Het bedrijf beschikt hiervoor over een uiterst efficiënt, uniek logistiek  netwerk dat de belangrijkste groeimarkten perfect met elkaar verbindt. Al 12 jaar rekent Kees Jongert hiervoor op zijn Renault Masters die hem en zijn team nog nooit in de steek lieten …


Kees Jongert: “Tegenwoordig pikken we elke ochtend ladingen op in een magazijn tegenover Renault Trucks Amsterdam en dat heeft onze jarenlange band recent nog versterkt. We hebben vroeger nog met de Renault Mascott gereden, en zijn dan overgestapt op de Master. Samen hebben we de mogelijkheden bekeken en uiteindelijk gekozen voor het model met een laadvolume van 17m³, ideaal voor ons type vervoer met veel stadsverkeer. Naast de gesloten bestelwagens hebben we er ook enkele met een open cabine. Voor ons is de Renault Master in de eerste plaats een   gebruiksvriendelijke en duurzame truck met ontzettend weinig storingen. En als er dan toch een probleem is, dan deinst Renault Trucks er niet voor terug om ons zelfs in het buitenland te helpen zodat onze jongens zo snel mogelijk hun vracht kunnen afleveren of naar Nederland terugkeren. Ik stuur ook regelmatig collega’s door naar onze garage, en van hen hoor ik al even enthousiaste reacties. Onze chauffeurs hebben elk hun eigen voertuig en je merkt dat ze er zorg voor dragen, het zijn ook stuk voor stuk gedreven en gemotiveerde mensen. Om dat zo te houden, waken we over het comfort van de voertuigen die we hen toevertrouwen en dat zit bij de Renault Master wel goed.

Ik denk daarbij in de eerste plaats aan de automatische airco, de stoelverwarming en het draaibare plateau voor een laptop. Onze chauffeurs kunnen de zithouding volledig naar wens instellen dankzij de in drie richtingen verstelbare stoel en het verstelbare stuurwiel. De onafhankelijke  voorwielophanging garandeert een optimale wegligging en een maximaal comfort tijdens het rijden en het manoeuvreren. Daarnaast zit alles binnen handbereik. Er zitten opbergvakken onder het dak, op het dashboard en in de portieren. Alles wat we dagelijks nodig hebben, kunnen we kwijt in de vele opbergruimtes die zich binnen handbereik van de bestuurder bevinden. Al deze troeven maken van de Renault Master een bestelwagen waar mijn chauffeurs en ik met plezier een hele shift mee rijden. En dat merkt de eindklant die we met de glimlach zijn pakketje bezorgen, elke dag opnieuw. Op die manier is ook onze opdrachtgever tevreden, en zo is de cirkel rond …”


Pakket Express Jongert

Renault Trucks: 7 Renault Masters
Activiteiten: Pakketvervoer
Werkgebied: Vooral de Randstad en binnenland, maar niet uitsluitend
Kilometer per jaar: 20.000 à 30.000 km
Verbruik: 16,5 liter/100 km, hoofdzakelijk stadsverkeer, met zeer veel stops