COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

08.04.2013

CJ Bakkum

"Op basis van de ervaring die we hebben opgedaan met de eerdere Premium Lander hebben we nu gekozen voor deze."

Transportbedrijf CJ Bakkum uit Nibbixwoud is een internationaal transportbedrijf met in het wagenpark vier trekkende eenheden, alle van het merk Renault Trucks. De onderneming is actief in alle landen van de Benelux. CJ Bakkum beschikt over twee koeltrailers en twee kippers. Directeur/eigenaar Jeroen Bakkum is onlangs overgegaan tot de aanschaf van een Renault Premium Lander 430.19T Euro V. De verkoop is gedaan door Mark Smit van Renault Trucks Amsterdam en de levering is gedaan door Truck Service Visser.

“Sinds de start van het bedrijf samen met mijn vader, rijden we al Renault Trucks en vanaf dat moment zijn we eigenlijk altijd ontzettend tevreden over de prestaties. Op basis van de ervaring die we hebben opgedaan met de eerdere Renault Premium Lander hebben we nu gekozen voor deze Renault Premium Lander 430.19T Euro V, ” aldus Jeroen Bakkum.

Het wagenpark van CJ Bakkum is verdeeld in twee koeltrailers en twee kippers. De kippers worden voornamelijk voor het vervoer van los gestorte diervoerproducten gebruikt en de koeltrailers vooral voor het transport van groente, fruit, bloemen etc. De nieuw aangeschafte Renault Premium Lander zal vooral worden ingezet voor het vervoeren van los gestorte diervoerproducten. Jeroen Bakkum komt iedere keer wanneer een uitbreiding of vervanging van zijn wagenpark aan de orde is, weer uit bij Renault Trucks, en ook specifiek bij Renault Truck Service Visser. “De service is uitstekend en daarom zijn wij al sinds jaar en dag klant bij hen. Ze staan altijd voor je klaar en tonen grote bereidheid om samen tot de beste oplossing voor ons en het bedrijf te komen. Je hebt bij Renault Truck Service Visser echt het gevoel dat klant koning is.”

Renault Premium Lander voor CJ Bakkum