Nieuws

Engelsman Hoveniers zet de bloemetjes buiten met honderdste Renault Trucks Master

Netwerk

3min
Renault Trucks Masters Engelsman Hoveniers
Engelsman Hoveniers neemt honderste Renault Trucks Master in gebruik

Een bijzonder jubileum voor Engelsman Hoveniers: het bedrijf uit Pijnacker nam onlangs zijn honderdste Renault Trucks Master in gebruik. De betrouwbaarheid en de uitgebreide mogelijkheden van deze bedrijfswagen zijn belangrijke redenen om voor de Renault Trucks Master te kiezen. Ook het honderdste voertuig is geleverd door Renault Trucks bedrijfswagendealer Volvo Group Truck Center.

Engelsman Hoveniers ontwerpt, onderhoudt en legt groen aan bij particulieren en zakelijke klanten. “We zijn voornamelijk actief in de regio’s Haaglanden, Rotterdam en Amsterdam”, vertelt bedrijfsleider Alex Engelsman. “We werken voor particuliere en zakelijke klanten, zoals gemeenten, VvE’s, vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, overheidsinstanties en ambassades. De Amerikaanse ambassade is bijvoorbeeld een van onze opdrachtgevers.”

Voor alle werkzaamheden een Renault Master

Het wagenpark van Engelsman Hoveniers bestaat uit 46 voertuigen. “Al onze bussen zijn Renault Trucks Masters. Dat zijn mooie bedrijfsauto’s die flexibel zijn in gebruik. Als hovenier zijn we in verschillende disciplines van het vak actief. Van advies en ontwerp tot onderhoudswerk en boomverzorging: wij kunnen het allemaal. Een van de voordelen van Renault bedrijfswagens is dat er voor al onze werkzaamheden een voertuig leverbaar is. We hebben Renault Trucks Master oprijwagens voor het vervoer van maaimachines, Renault Trucks Master kippers voor de afvoer van groenafval en Renault Trucks Master gesloten bestelwagens met aanhangwagens. Ook hebben we een Renault Master BE-combinatie in ons wagenpark voor het vervoer van zwaardere machines, zoals shovels. Tot slot zijn een aantal Masters specifiek geschikt voor gladheidsbestrijding. Daar kunnen we eenvoudig een sneeuwploeg voor zetten en een strooibak achterop.”

 

Engelsman Hoveniers huisstijl

Herkenbaar en uniform wagenpark

De Renault Trucks Master kipper is een van de vier nieuwe bedrijfswagens die recent zijn geleverd. “Voor ons is dit zowel uitbreiding als vervanging”, zegt Engelsman. “Elk jaar vervangen we nu gemiddeld drie tot vijf bussen. We houden van een herkenbaar, uniform wagenpark en daarom kiezen we voor de Renault Trucks Master. Ruim twintig jaar geleden hebben we onze eerste Renault in gebruik genomen en de voertuigen hebben het altijd prima gedaan. Als iets goed is, waarom zou je het dan veranderen?

Het feit dat we al jarenlang samenwerken met dezelfde accountmanager van Volvo Group Truck Center draagt daar zeker aan bij. Hij heeft veel kennis van zaken. Als er een oplossing moet worden gevonden om een specifieke wens van ons mogelijk te maken, dan duikt hij erin en zorgt hij ervoor dat het goedkomt. Onze honderdste Renault Trucks Master, een kipper, is ook voor ons op maat gemaakt. Op verzoek van de medewerker die ermee werkt, is de bak verlengd voor meer ruimte voor materiaal en gereedschap.

Dankzij de lange samenwerking weten ze bij Volvo Group Truck Center precies hoe wij het willen hebben, of het nu gaat om de opbouw voor een versnipperaar of de inrichting van de cabine. Veel van onze bedrijfsbussen hebben bijvoorbeeld een dubbele cabine, waarbij we de achterbank eruit laten halen. Daar kunnen we dan handgereedschap veilig achter slot en grendel opslaan.”

 

 

Fotobijschrift 1: Priscilla Engelsman, Alex Engelsman en André Engelsman trots poserend voor de vier nieuwe Renault Trucks Master bedrijfswagens van Engelsman Hoveniers (v.l.n.r.).

Fotobijschrift 2: Maurice Nijsten (accountmanager VGTC) overhandigt de taart aan André Engelsman om de feestelijke aflevering van de 100ste Renault Trucks Master te vieren (v.l.n.r.).

Heeft u ook interesse of een vraag?

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over producten en evenementen van Renault Trucks. In elke e-mail die ik ontvang, kan ik deze communicatie stopzetten.
Set canonical URL
Off