Nieuws

BPM-regeling stopt. Wat betekent dat voor ondernemers?

#JoinTheGoodMove

5min
Trafic in een parkeergarage

Belangrijk nieuws voor ondernemers. Vanaf 1 januari 2025 stopt de BPM-regeling. Dit betekent dat ondernemers bij de aanschaf van een bedrijfswagen belasting moeten gaan betalen; een grote verandering die wel tot een prijsstijging kan leiden van 15.000-25.000 euro per aangeschaft voertuig.

Wilt u nog voordeel? Koop uw bedrijfswagen dan voor het einde van het jaar!

Rob van Lith, Product Manager LCV bij Renault Trucks, legt het haarfijn uit in deze video:

 

Meer betalen vanaf 2025

Ondernemers genieten momenteel van een vrijstelling van BPM, oftewel de Belasting van Personenauto's en Motorrijwielen, op bedrijfsvoertuigen. Maar hier gaat verandering in komen. Vanaf 2025 moet er BPM betaald worden over bedrijfswagens, wat berekend wordt op basis van de CO2-uitstoot van het voertuig. Dit kan resulteren in een prijsverhoging van €15.000 tot €25.000 per voertuig; een flinke financiële impact dus!

Voldoende voorraad

Om nog gebruik te maken van de BPM-regeling moet de aanschaf van nieuwe bedrijfswagens nog voor het einde van het jaar gedaan worden. Renault Trucks houdt hier rekening mee en heeft voldoende voorraad en een ruim assortiment bedrijfswagens (ook elektrisch), zoals de populaire Trafic en Master. 

 

Fast & Pro service

Een bedrijfswagen van Renault Trucks komt met de unieke Fast & Pro service. Ondernemers worden optimaal ondersteunt met ruimere openingstijden, professionele dealers, flexibiliteit en technische expertise die ook toegepast wordt in ons segment van zware vrachtwagens. Topkwaliteit en de beste service is dus gegarandeerd.

Neem contact met ons op De naderende verandering in de BPM-regeling vormt een uitdaging, maar ook een kans voor ondernemers om hun vloot te moderniseren en te profiteren van de voordelen die Renault Trucks biedt. Door nu te handelen, kunt u de toekomstige extra kosten besparen. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

 

Heeft u vragen? Laat uw gegevens achter en onze specialisten nemen contact met u op!

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over producten en evenementen van Renault Trucks. In elke e-mail die ik ontvang, kan ik deze communicatie stopzetten.
Set canonical URL
Off