Service

Renault Trucks, een professioneel netwerk van experts

RENAULT TRUCKS, AN EXPERT NETWORK

ALTIJD DICHT BIJ U IN DE BUURT DANKZIJ ONS UITGEBREIDE NETWERK

Met 1.400 servicecentra in heel Europa, komt Renault Trucks u snel en efficiënt te hulp, waar u zich ook bevindt.

EEN NETWERK VAN PROFESSIONALS, VOOR PROFESSIONALS

U kunt altijd rekenen op de experts van de Renault Trucks-servicecentra, die met regelmaat worden bijgeschoold over de nieuwste diagnosetools en uitgerust zijn met specifiek en efficiënt materiaal dat aangepast is aan de technologie van uw voertuig.

Kijk voor uw dealer in de buurt

EEN NETWERK VAN PROFESSIONALS

 

HET AANBOD: ORIGINELE ONDERDELEN VAN RENAULT TRUCKS

Logo Genuine

De originele reserveonderdelen die voor de voertuigen van Renault Trucks ontworpen en goedgekeurd zijn, voldoen aan de strengste eisen op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid en milieu. Ze passen perfect in de mechanische omgeving van uw truck. Onze reserveonderdelen houden de oorspronkelijke prestaties van uw voertuig in stand om te voldoen aan de eisen van uw bedrijf en de wet: mobiliteit, uitstoot, het halen van deadlines en veiligheid.

 

HET AANBOD VAN RUILDELEN: REMAN.

24-7
Exchange

REMAN is een afgekorte versie van het Engelse woord remanufacturing. In het Nederlands herfabricage. Herfabricage houdt in dat het product volledig wordt gedemonteerd, grondig wordt gereinigd en alle versleten of beschadigde onderdelen worden vervangen door nieuwe of gereviseerde onderdelen. Herfabricage resulteert in een product dat vergelijkbaar is met een nieuw product in termen van prestaties en betrouwbaarheid. Dit is vooral geschikt als het product aanzienlijke slijtage vertoont of als een zeer hoogwaardige prestatie vereist is

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Kwaliteit en prestaties die aan dezelfde eisen voldoen als nieuwe producten.
  • Betrouwbaarheid van onderdelen die ontworpen en goedgekeurd zijn voor voertuigen van Renault Trucks.
  • 2.000 referentieartikelen om aan uw primaire behoeften te voldoen.
  • Een volledig opgeleid netwerk met wereldwijde dekking.

 

ONZE 2 JAAR GARANTIE

Garantie 2 ans

De originele Renault Trucks-onderdelen zijn het bewijs van onze betrokkenheid op de lange termijn voor u en uw onderneming: maximale beschikbaarheid en minstens 12 maanden garantie, verlengd tot 24 maanden indien de installatie gebeurt door een gekwalificeerde monteur van Renault Trucks; dat zorgt dat u zorgeloos kunt ondernemen.

2 JAAR GARANTIE OP ONDERDELEN GEINSTALLEERD DOOR EEN GEKWALIFICEERDE MONTEUR

U kunt er zeker van zijn dat onze erkende Renault Trucks-werkplaatsen uitsluitend originele Renault Trucks-onderdelen monteren. Alle onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd door onze gekwalificeerde monteurs, die voortdurend worden bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met efficiënte diagnosesystemen, een volledige reeks gespecialiseerde gereedschappen en de meest recente documentatie. De onderdelengarantie van 2 jaar biedt u een ideale bescherming en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen heeft over ons netwerk en onderdelenaanbod.

Set canonical URL
Off