COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

22.08.2016

Wie heeft de mooiste Renault-truck van Nederland?

Doe mee en win je eigen fotoreportage!

Er rijden veel mooie Renault-trucks rond op de Nederlandse en buitenlandse wegen. Hier zijn wij erg trots op! Maar als chauffeur ben je natuurlijk ook erg trots op je truck. Vind jij dat je de mooiste Renault-truck van Nederland hebt? Doe dan mee met de verkiezing!

Wat moet je doen?
Stuur een foto van je eigen Renault-truck naar info.nl@renault-trucks.com onder vermelding van ‘Mooiste Renault-truck verkiezing’. Op vrijdag 9 september plaatsen wij alle inzendingen op onze Facebook pagina. Vanaf dan kan er gestemd worden. Welke foto op 19 september de meeste stemmen heeft, is de winnaar! Zorg dus dat je al je Facebook vrienden vraagt om te stemmen op jouw foto, zodat jouw foto de meeste likes krijgt en jij er met de hoofdprijs vandoor gaat! 

Wat kun je winnen?
De winnaar mag shinen in zijn eigen foto- en filmreportage. Op een nader af te spreken tijdstip en locatie maakt een professionele fotograaf prachtige foto’s en een korte film van jou en jouw truck. De mooiste foto’s en de film krijg je in hoge resolutie aangeleverd, zodat je ze kunt gebruiken voor eigen doeleinden of communicatie van je eigen bedrijf of het bedrijf waar je voor werkt. Nummer twee en drie winnen een Renault Trucks-schaalmodel.  

Voorwaarden 

  • Foto’s insturen kan van 22 augustus t/m 8 september
  • Op 9 september plaatsen wij alle ingezonden foto’s online
  • Er kan gestemd worden tot 19 september
  • De foto die op 19 september 10.00 uur de meeste likes heeft is de winnaar
  • Alleen trucks van het merk Renault mogen meedoen aan de verkiezing
  • Alleen Nederlandse Renault-trucks worden geaccepteerd
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • Renault Trucks Nederland mag het foto- en filmmateriaal gebruiken voor communicatiedoeleinden