COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

06.01.2014

Twee Renault Trucks T voor Voets Transport

‘De nieuwe Renault Trucks T is een toptruck’

VOETS TRANSPORT: ‘DE NIEUWE Renault Trucks T IS EEN TOPTRUCK’

Voets Transport is de onderneming van directeur/eigenaar Rob Voets, gevestigd in het Brabantse Eersel. Het wagenpark is recent uitgebreid met twee Renault Trucks T Euro 6 430 pk 4x2 trekkers. Het merendeel van de trucks wordt ingezet voor InBev, de bierproducent van o.a. Jupiler, Hertog Jan en Dommelsch, waarvoor Voets Transport 24 uur per dag rechtstreeks aan DC’s van grote supermarktketens levert. Het bedrijf is daarnaast actief in vervoer van bouwmaterialen, hekwerken en meubelen. De voertuigen zijn geleverd door BAS Veldhoven.

Rob Voets: “Wij zijn al gedurende langere tijd klant bij Renault Trucks, hebben zestien Renaults rijden en louter positieve ervaringen. De twee nieuwe voertuigen zijn een vervanging van oudere modellen. We hebben bewust gekozen voor een Euro 6-motor, omdat we hiermee direct voldoen aan de jongste milieueisen en voor minder CO2-uitstoot zorgen.”

Meer comfort
De twee nieuwe trucks zullen door Voets Transport worden ingezet voor de buitenlandse transportactiviteiten naar Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Rob Voets: “Onze chauffeurs blijven vaak een nacht overstaan. De cabines van de nieuwe modellen zijn fors groter dan de oude trucks, waardoor het veel comfortabeler werken is. Bovendien is de truck stiller en schakelt de versnellingsbak enorm prettig. Ik ben zelf afgelopen zomer bij de presentatie van het nieuwe gamma van Renault Trucks in Lyon geweest en was direct onder de indruk. De nieuwe Renault Trucks T is een topauto, ik denk dat ze hiermee echt een topper voor Renault hebben ontwikkeld.”

Rob Voets heeft weinig opties laten aanbrengen: “Dat hoeft ook niet, want de Renault Trucks T is standaard al vrij compleet. We hebben wel aan de buitenkant wat stekkers en tussenkabels laten aanbrengen, omdat we nog wel eens te maken hebben met speciale trailers. We kunnen nu aan alle wensen en behoeften voldoen.”