COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

01.02.2017

VIJF RENAULT TRUCKS D VOOR PEETERS VERVOERCENTRALE

Goede merkervaringen, prijs en rijcomfort reden voor vlootuitbreiding

De Amsterdamse transportonderneming Peeters Vervoercentrale heeft vijf nieuwe Renault Trucks D2.1 4x2 bakwagens in ontvangst genomen. De trucks werden geleverd door Renault Trucks-dealer Volvo Group Truck Center Amsterdam. Goede ervaringen met het merk, prijs en rijcomfort waren volgens de directie reden om het aandeel Renault Trucks in haar vloot uit te breiden.

De Renault Trucks D bakwagens worden ingezet voor distributiewerk in Noord-Holland. Voor de lichtere vrachten is gekozen voor drie D12 (12 GVW) bakwagens met 210 pk en medium chassishoogte; twee trucks zijn zwaarder uitgevoerd als D18 High met 250 pk. “Wij zijn sterk in distributie in de binnensteden, en daarvoor is de Renault Trucks D bij uitstek geschikt”, aldus Sef Peeters, eigenaar van Peeters Vervoercentrale. In samenspraak met de dealer kwam hij uit op een wielbasis van 5.000 mm met een korte achteroverbouw. “De chauffeurs zijn erg blij met de wat smallere cabines en kleine draaicirkel, waarmee het in de stad ook in krappe straten gemakkelijk rijden en draaien is. Ook de lage instap, het goede zicht rondom en de soepel schakelende Optitronic automaat zijn echte voordelen voor dit werk.”

Comfortpakket
De nieuwe bakwagens van Peeters Vervoercentrale zijn uitgerust met het comfortpakket van Renault Trucks. Dit pakket omvat onder meer een luchtgeveerde bijrijdersstoel, gesloten opbergvakken, airconditioning en bluetooth- en usb-aansluiting. Voor gemakkelijk en veilig achteruitrijden is op de gesloten plywood laadbak met Dhollandia laadklep een achteruitrijcamera gemonteerd.

Excellence R&O-contract
Voor alle Renault Trucks D-bakwagens is een ‘Excellence’ reparatie- en onderhoudscontract afgesloten. “Wij bieden in de regio een Same Day Delivery service aan: voor 7 uur aangeleverd, dezelfde dag bezorgd. Om dat tegen een scherp tarief aan te kunnen bieden, zijn een efficiënte planning met gebundelde vrachten en betrouwbaar transportmaterieel essentieel. Renault Trucks levert samen met het dealerbedrijf, Volvo Group Truck Center Amsterdam, een full-service dienstverlening waarmee de beschikbaarheid van de voertuigen gegarandeerd is.”

Over Peeters Vervoercentrale
Sef Peeters staat aan het roer van het bedrijf dat in 1964 werd opgericht door zijn vader. Begonnen als Amsterdams bodehuis met één vrachtwagen, is Peeters Vervoercentrale uitgegroeid tot een logistieke onderneming met dertig voertuigen en een ruime ervaring in de 24-uurs distributie van pallets, rolcontainers en incourante goederen in de hele Benelux. Hiervoor werkt Peeters samen met partners op strategisch gelegen knooppunten.