COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


17.11.2014

Vier Renault Trucks T voor Transportbedrijf R. Nagel

Zeer onder de indruk van de prestaties van de truck

Onlangs heeft Transportbedrijf R. Nagel B.V. uit Oude Meer vier Renault Trucks T 4x2 trekkers besteld waarvan de eerste nu rijden. Vooral de relatie met de Renault Trucks-organisatie en de ervaringen met het servicenetwerk waren voor R. Nagel B.V. reden voor de Renault Trucks T te kiezen. De trucks worden ingezet voor het transport van luchtvracht vanaf Luchthaven Schiphol naar plaatsen binnen de Benelux.

Transportbedrijf R. Nagel B.V. was van 2008 tot 2013 betrokken bij het uitvoerige testprogramma voor de Renault Trucks T en was zeer onder de indruk van de prestaties van de truck. Het bedrijf schafte in 2013 al een Renault Trucks T aan en breidt haar wagenpark nu uit met vier Renault-trucks. In totaal beschikt het bedrijf nu over 26 Renault-trucks, variërend van een Renault Master, Midlum bakwagens, Renault Premium en T serie trekkers.

De recent aangeschafte vier Renault Trucks T beschikken over 380 en 430 pk. Het zijn 4x2 trekkers waarvan twee X-Low volume trekkers. De X-low volume trekkers hebben een schotelhoogte van slechts 95 centimeter, in combinatie met de groot volume trailers van Nagel kunnen ze tot drie meter hoog laden binnen de wettelijke hoogte van vier meter.

De nieuwe trucks worden ingezet voor het transport van luchtvracht vanaf Luchthaven Schiphol naar plaatsen binnen de Benelux. Twee trucks zijn bovendien gereed om te rijden als LZV-combinatie.

Snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit
Transportbedrijf R. Nagel B.V. werd in 1938 opgericht. Het bedrijf beschikt over ruim 70 auto’s van verschillende grootte. Hiermee is zij in staat om verschillende soorten vrachten te verwerken. Naast de fysieke afhandeling en distributie van luchtvracht vervoert R. Nagel B.V. goederen onder geleide temperatuur.

“Ons motto is ‘ Uw goederen zijn onze zorg '. Dit  staat voor snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij hebben ondervonden dat de Renault Trucks-organisatie deze waarden ook hanteert en er naar handelt en dat spreekt ons enorm aan. Deze jarenlange ervaring in combinatie met de goede prijs-kwaliteitverhouding van de Renault Trucks T heeft tot de aanschaf van deze vier T-trucks geleid”, verklaart Erik Nagel, directeur van Transportbedrijf R. Nagel B.V.

“Daarnaast is het prettig dat het dealernetwerk van Renault Trucks nu is vergroot. Wij hebben zeven dagen per week en 24 uur per dag bezetting om flexibel en snel de zendingen te kunnen verwerken. Het is prettig dat er altijd een Renault Trucks-servicedealer met een hoog serviceniveau in de buurt zit zodat wij onze belofte aan de klant kunnen waarmaken”, besluit Erik Nagel.