COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

05.10.2015

VIER RENAULT TRUCKS T-DRIVE VOOR HEYSTEE TRANSPORT EN EXPEDITIE BV

T-Drive concept: scherpe en vaste exploitatiekosten

Heystee Transport en Expeditie BV uit Nederhorst den Berg heeft onlangs vier Renault-trucks aangeschaft. Het betreft Renault Trucks T-Drive waaronder twee keer een 4x2 met 430 pk en twee keer een 4x2 met 460 pk. Vooral de scherpe en vaste exploitatiekosten van het T-Drive concept en het design van de truck waren voor Heystee redenen om voor Renault Trucks te kiezen.
De voertuigen werden geleverd door Volvo Group Truck Center Almere.

Heystee Transport is gespecialiseerd in volume en groupage transporten van en naar Oostenrijk, Slovenië en Kroatië. Persoonlijke zorg en optimale service zijn voor het bedrijf belangrijk. De recent aangeschafte Renault Trucks T-Drive 4x2 trekkers beschikken over 430 of 460 pk. De voertuigen worden ingezet voor internationaal transport richting Engeland of rijden voornamelijk in de nationale distributie. Een van de voertuigen is aangeschaft ter vervanging.

Vaste en scherpe prijs per maand
Het betreft speciale T-Drive 36 maanden operational lease uitvoeringen inclusief een WA en volledig casco verzekering. Ook alle voorgeschreven reparatie- en onderhoudswerkzaamheden zijn inbegrepen. Daarnaast beschikken de voertuigen over Optifleet: Renault Trucks’ brandstofbesparende wagenparkbeheersysteem.

Vooral de vaste en scherpe exploitatiekosten van het T-Drive concept en het design van de truck waren voor Heystee redenen om voor Renault Trucks te kiezen. “Zowel het design van het in- als exterieur van de Renault Trucks T heeft ons zeer positief verrast. Het design is bijzonder en wij waarderen dat. De voertuigen hebben een makkelijke in- en uitstap en zijn fijn te bedienen. Groot voordeel van het T-Drive concept is dat wij één vaste prijs per maand betalen en niet voor verrassingen komen te staan”, verklaart Harrie Heystee, directeur van Heystee Transport en Expeditie BV.

Renault Trucks T-Drive concept
Met de Renault Trucks T-Drive biedt Renault Trucks Nederland naast een laag brandstofverbruik en lage exploitatiekosten ook een totaaloplossing voor scherpe vaste exploitatiekosten. Het aanbod is transparant en overzichtelijk. Geen kleine lettertjes, geen risico en geen onverwachte kosten, maar letterlijk ‘de perfect tool’ voor het werk.
Op renaulttrucksonline.nl kunt u meer informatie inwinnen over het T-Drive concept, de meest complete truck oplossing op de markt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Heystee Transport en Expeditie BV en Volvo Group Trucks Center Almere.