COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

21.10.2020

Van Dijk Trucks Utrecht levert twee elektrische Renault Masters aan Willemsen Infra BV

‘Wij vinden duurzaamheid belangrijk. We willen met het kleine transport zoveel mogelijk CO2 neutraal werken.’

Bij familiebedrijf Willemsen Infra BV uit Utrecht richten ze zich kortgezegd op het onderhouden van het riool. Vanuit de gedachte om Nederland steeds een beetje schoner te maken, schaften ze onlangs twee elektrische Renault Masters aan. Renault Trucks-dealer Van Dijk Utrecht zorgde voor een snelle levering van de nieuwe bedrijfswagens.

‘Wij werken met Willemsen Infra voor diverse overheidsinstellingen, zoals grote en kleine gemeentes’, vertelt Justin Willemsen. ‘Onze dienstverlening bestaat uit het onderhouden van pompen en rioolstelsels. Onze medewerkers op de weg controleren of de pompen nog voldoen aan de juiste eisen en verhelpen waar nodig verstoppingen. Daarvoor hebben wij alle mogelijke certificaten in huis. Bij elkaar hebben we zo’n 2.000 gemaalobjecten in beheer en werken we met veertig medewerkers aan het schoonhouden van Nederland.’ Duurzaamheid is belangrijk voor het Utrechtse bedrijf. ‘Wij geloven daarin. Vandaar ook dat we 130 zonnepanelen op het dak laten leggen. Verder hebben we vooral trucks met emissieklasse Euro-6 rondrijden en willen we met het kleine transport zoveel mogelijk CO2 neutraal werken. De nieuwe elektrische bedrijfswagens onderstrepen dat uitganspunt.’

De keuze viel op twee gloednieuwe, elektrische Renault Masters bij Renault Trucks-dealer Van Dijk Utrecht vandaan. ‘We hebben voor dit merk en type gekozen vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding en de lengte. De nieuwe voertuigen voldoen aan alle eisen om het materiaal mee te vervoeren en hebben voldoende laadvermogen. Naast dat de bussen elektrisch zijn, hebben ze ook een accupack aan boord met een zwaardere omvormer, waarmee we onze gereedschappen elektrisch kunnen laten draaien. Er is dus geen druppel benzine aan boord!’ De combinatie van een goed merk en een prettige dealer maakte het plaatje compleet voor Justin. ‘We hebben een leuke samenwerking met Van Dijk. Eerder hebben we met dealer Van Dijk gespard over de aanschaf van een truck en voor de bedrijfsauto’s trekken we op met Tino Bokma. Het zijn leuke mensen, die altijd met je meedenken. Ze kunnen snel leveren én snel schakelen. Hun positieve bedrijfsvoering bevalt ons kortom erg goed.’

Over Willemsen Infra BV
Willemsen Infra BV is een allround bedrijf op het gebied van infra. Al jarenlang werkt het bedrijf met enthousiasme aan diverse projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Willemsen Infra BV voert al enige jaren calamiteitwerkzaamheden uit voor onder andere Gemeente Almere en Gemeente Utrecht. De dienstverlening bestaat uit het herstellen en onderhouden van riolering, straat- en saneringsobjecten.


Ook overstappen op 100% elektrisch transport en duurzaam ondernemen?

Meer informatie over de Renault Trucks Master Z.E. is hier te vinden.