COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

05.06.2015

Twee nieuwe Renault Maxity bedrijfswagens voor Terberg Leasing

"De Renault Maxity heeft de beste cijfers"

Terberg Leasing uit Utrecht heeft twee nieuwe Renault Maxity met gesloten hoogwaardige opbouw in gebruik genomen. De nieuwe bedrijfswagens worden ingezet voor shortlease voor zowel bedrijven als particulieren en zijn geleverd door Renault Trucks-dealer Van Dijk Utrecht.

De duurzame en innovatieve leasemaatschappij Terberg Leasing heeft sinds de start van het bedrijf een aantal belangrijke ontwikkelingen doorgemaakt. Het bedrijf werd opgericht in 1970 als ondersteunende activiteit voor de Terberg-autodealerbedrijven. Begin jaren ’80 werd echter de keuze gemaakt merkonafhankelijk verder te gaan. En met succes, want 35 jaar later heeft Terberg Leasing circa 20.000 leaseauto’s in haar vloot en 120 werknemers. Eén van de leasevormen die Terberg Leasing aanbiedt, is shortlease. Deze vorm van leasing is financieel interessant voor leasecontracten vanaf 1 maand tot 1-2 jaar en geldt voor zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Voor deze flexibele leasevorm heeft Terberg Leasing nu twee nieuwe Renault Maxity bedrijfswagens in gebruik genomen. 

Bastiaan Stierum, Procurement Manager, Terberg Leasing: “Wij bieden onze klanten met deze Renault Maxity bedrijfswagens extra luxe en comfort. Met een laadvermogen van bijna 900 kilo, goede rijeigenschappen zoals de korte draaicirkel en dubbellucht voor de stabiliteit heeft de Renault Maxity de beste cijfers voor ons als leasemaatschappij. De motoren zijn schoon, zuinig, krachtig en voldoen aan de laatste maatstaven. We hoeven geen concessies te doen en gedurende het contract wordt constante kwaliteit gewaarborgd. Het comfort voor de chauffeur is optimaal. De Renault Maxity heeft een goed afgewerkt interieur met airco, radio met MP3/bluetooth, achteruitrijcamera en een ergonomische bestuurdersstoel. Daar komt bij dat Van Dijk Trucks een goede dienstverlener is, waar we al een lange en goede samenwerking mee hebben. Voor zowel inkoop als verkoop kunnen we bij hen terecht. We kunnen zonder problemen altijd op ze terugvallen.”

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Van Dijk Trucks en Terberg Leasing.
Meer informatie over de Renault Maxity vindt u hier.