COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

02.10.2017

TWAALF RENAULT TRUCKS T-TREKKERS VOOR BREEWEL TRANSPORT

Breewel Transport heeft onlangs zeven Renault Trucks T-trekkers met Sleeper Cab in gebruik genomen. Vorig jaar werden er al vijf van dezelfde trekkers bij de Frankrijk-specialist afgeleverd, een Renault Trucks-bakwagen is nog in bestelling. Breewel kiest voor Renault Trucks vanwege de gunstige exploitatiekosten en de brede inzetbaarheid van de trucks. Ook de service van het dealernetwerk in Frankrijk, waar de trucks worden ingezet voor de distributie van Nederlandse sierteelproducten, wordt als zeer positief ervaren.

De configuratie en uitvoering van de Renault Trucks T Sleeper cab, met 380 pk motorvermogen, is afgestemd op zowel lange afstanden als fijnmazige distributie. Breewel vervoert dagelijks verse bloemen en planten vanuit haar logistieke centrum in Hazeldonk naar de vijf eigen depots in Frankrijk. Van daaruit distribueren de nieuwe Renault-trucks de goederen naar groothandels en winkels in heel Frankrijk.

Uitgebreid netwerk
Peter Breewel, directeur: “Ons totale wagenpark beslaat 200 eenheden, die we in eigen onderhoud hebben bij Breewel Bedrijfswagen Service in Mijdrecht. Gezien ons werkgebied is het prettig dat Renault Trucks zowel in Nederland als in Frankrijk een uitgebreid netwerk van servicedealers heeft. Deze beperken zich bovendien niet tot de trucks, maar bieden ook uitgebreide werkplaatsservice voor onze opleggers, laadkleppen en koelinstallaties. Het merk Renault Trucks en het feit dat wij in Frankrijk opereren, is in feite een win-winsituatie.”

Gunstige TCO
Breewel Transport heeft een chauffeurscoördinator in dienst die aan de hand van de module Optifleet Check de rijstijl en het daaraan gekoppelde brandstofverbruik van elke chauffeur en truck monitort. Hierdoor kan de gunstige TCO van de Renault-trucks nog verder geoptimaliseerd worden.