COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

11.05.2017

TWAALF NIEUWE RENAULT MASTERS VOOR PAKKET SERVICE ZEELAND

Om vlotte en efficiënte bezorging te kunnen garanderen, heeft Pakket Service Zeeland onlangs de helft van het wagenpark vernieuwd met twaalf nieuwe Renault Master bestelbussen. Bluekens Truck en Bus leverde de Masters met een speciale inrichting voor koeriers- en pakketdiensten. Voor alle voertuigen is bovendien een onderhoudscontract afgesloten. Pakket Service Zeeland kiest hiervoor vanwege de ruime openingstijden en professionele werkplaatsservice van de Renault Trucks-dealer.

Elke Zeeuw die weleens iets via internet koopt, kent de bussen van Pakket Service Zeeland uit Goes: dit koeriersbedrijf bezorgt dagelijks duizenden pakketten in Zeeland en een deel van Noord-Brabant. De nieuwe Renault Masters zijn zo gebouwd en ingericht dat daarbij zo min mogelijk tijd verloren gaat. “Onze chauffeurs stappen dagelijks talloze malen hun bestelbussen in en uit. De lage instap is daarom erg prettig”, vertelt Henk Trimpe Burger, directeur-eigenaar van Pakket Service Zeeland. “Ook is er een doorloop van de cabine naar de laadruimte, zodat de chauffeur direct vanuit zijn stoel de laadruimte in kan lopen. Door het verhoogde dak hoeven de bezorgers bovendien niet te bukken. De LED-verlichting in de laadruimte voorziet in voldoende licht om de adressen snel en correct af te kunnen lezen.”

Veilig werken
Er zijn meer speciale opties verwerkt in de ‘Koeriermasters’ van Pakket Service Zeeland. Zo heeft de Renault Master een geïntegreerde navigatie met camera en kunnen de 270° openslaande achterdeuren bij laden en lossen helemaal tegen de zijwand worden aangezet, waardoor de bezorger zicht houdt op het verkeer. Dit vergemakkelijkt ook het ‘aandocken’ bij de distributiecentra. De gemonteerde roestvrijstalen sidebars en de achteruitrijcamera verminderen de kans op schade en ongevallen aanzienlijk.

Motorisch zijn de L3H2 Renault Masters uitgerust met een 145 pk Euro 6 Twin Turbo-motor. Deze zuinige en krachtige motor voldoet ruimschoots aan de laatste emissienormen voor de uitstoot van CO2 en fijnstof, en bespaart veel brandstof ten opzichte van de vorige type motoren.

Intensief gebruik
Pakket Service Zeeland rijdt met vierentwintig Renault Masters, twee Trafic en twee Kangoo’s. Het onderhoud van alle Renault bedrijfswagens is ondergebracht bij Bluekens Truck en Bus in Goes. “Onze bedrijfswagens worden intensief gebruikt, vandaar dat ik een onderhoudscontract heb afgesloten bij de dealer”, aldus Trimpe Burger. “Bluekens neemt ons alle zorgen uit handen: zij kondigen aan welke kentekens aan de beurt zijn voor een apk of onderhoudsbeurt, halen de bus op en brengen deze weer terug. En mocht het nodig zijn, dan hebben zij een ingerichte Koeriermaster ter beschikking. Zo weet ik zeker dat mijn planning niet in gevaar komt.”