COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

24.09.2013

Truckrace Zolder

MKR-Technology team sluit het raceweekend op spectaculaire wijze af

OVERWINNING VOOR HET RENAULT TRUCKS MKR-TECHNOLOGY TEAM IN ZOLDER

Met een prachtige overwinning sloot het Renault Trucks MKR-Technology team het raceweekend in Zolder, België op spectaculaire wijze af. Een paar duizend toeschouwers waren er getuige van dat Markus Bösiger tijdens de laatste race als eerste over de finisch kwam. Tevens konden zij kennis maken met de nieuwe range van Renault Trucks, die in de paddock stond tentoongesteld.

Met het einde van het Truck Racing seizoen 2013 in zicht verliet het Renault Trucks MKR-Technology team het circuit van Zolder met een overwinning op zak. Op zaterdag had het team echter niet zo veel geluk. Markus Bösiger was betrokken bij een crash, die zijn racetruck volledig verwoestte en waardoor hij niet mee kon doen aan de volgende race. Tegelijkertijd had Adam Lacko last van een aantal technische problemen, maar slaagde er desondanks in om tijdens de eerste race op de vierde plaats te eindigen. De volgende dag behaalde Markus Bösiger een overwinning in de vierde race en kon het team het weekend positief afsluiten.

Renault Trucks verwelkomde tijdens het weekend meer dan 1.500 klanten in hun VIP area. Zij konden niet alleen genieten van de races, maar konden ook kennis maken met het nieuwe gamma van Renault Trucks. Midden in de VIP tent stond een Renault Trucks T High Sleeper Cab met een vlakke vloer en naast de tent stonden nog eens zes voertuigen tentoongesteld.

Het volgende Truck Racing evenement vindt plaats op 5 en 6 oktober in Jarama, Spanje.

Bekijk de foto´s op onze Facebook pagina www.facebook.com/Renaulttrucksnederland