COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


27.10.2014

Rij met de Renault Trucks T op Transport Compleet Venray

Test de International Truck of the Year

Renault Trucks is dit jaar aanwezig op Transport Compleet in Venray van 11 tot en met 13 november. De Renault Trucks-stand staat in het teken van de ‘Truck of the Year’: de Renault Trucks T. Op het buitenterrein kunnen bezoekers rijden met een Renault Trucks T. Daarnaast is op de stand de nieuwe Renault Master te zien.

De Renault Trucks T werd onlangs op de IAA Commercial Vehicle show in Hannover uitgeroepen tot ‘Truck of the Year 2015’. De jury, bestaande uit 25 truckjournalisten van 25 truckgespecialiseerde Europese magazines, oordeelde dat de Renault Trucks T het voertuig is dat de grootste bijdrage leverde aan het wegtransport.

De jury kende de prijs aan de Renault Trucks T toe op basis van verschillende criteria: technologische innovatie, comfort, veiligheid, rijprestaties, brandstofverbruik, CO2-voetprint en de total cost of ownership (TCO). De jury prees met name de state-of-the-art aerodynamische oplossingen en het chauffeurscomfort tijdens het rijden en rusten van de Renault Trucks T.

Op de Renault Trucks-stand is een Renault Trucks T-Drive te bewonderen. “De T-Drive is een rijk uitgeruste Renault Trucks T 430 4x2 trekker die direct inzetbaar is voor een looptijd van 36 maanden, tegen een vast en scherp tarief per maand inclusief reparatie- en onderhoudscontract en verzekering. Daarnaast wordt de truck geleverd met de module ‘Check’ van het transport informatica systeem van Renault Trucks, Optifleet. Met deze module kan het brandstofverbruik van de T-Drive en zijn chauffeur eenvoudig worden bekeken en indien nodig bijgestuurd”, aldus Tobias van Lieshout, Manager Truck Sales bij Renault Trucks Nederland.

Hij vervolgt: “Bovendien kunnen bezoekers van Transport Compleet de Renault Trucks T nu zelf rijden op het buitenterrein en daarmee zelf het comfort van ons nieuwste model ervaren.”

Nieuwe Renault Master
Op Transport Compleet Venray staat ook een nieuwe Renault Master. Het voertuig is beschikbaar van 2,8 tot 4,5 ton en is in diverse lengtes beschikbaar met voor- en achterwielaandrijving. Daarnaast heeft de Master een nieuw design, nieuwe motorvermogens, bi-turbo technologie, standaard ESC, Start & Stop en een Eco-Mode wat zorgt voor een brandstofbesparing tot 10%. Het voertuig is beschikbaar met een voordelig Renault Master Edition Pakket met onder andere geïntegreerde navigatie en airconditioning.

Groter servicenetwerk
Sinds maart 2013 is het dealernetwerk van Renault Trucks met 40% toegenomen dankzij de integratie van de netwerken van Renault Trucks en Volvo Trucks. Hierdoor is er voor de klant altijd wel een vestiging in de buurt, waar men terecht kan voor reparatie of onderhoud.

Tijdens Transport Compleet Venray wordt Renault Trucks vertegenwoordigd door de eigen verkooporganisatie van Renault Trucks Nederland.  

Bezoek onze stand in hal 2.