COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

04.08.2014

RENAULT TRUCKS OP TRANSPORT COMPLEET GORINCHEM

Met Renault Trucks kun je thuiskomen


Renault Trucks is dit jaar weer aanwezig op Transport Compleet in Gorinchem van 2 tot en met 4 september. Op de Renault Trucks-stand zijn een Renault Trucks T en een Renault Master te zien. Renault Trucks promoot daarnaast de campagne ‘Met Renault Trucks kun je thuiskomen’. Bij de aanschaf van een Renault Trucks T krijgen klanten nu een
Renault Trucks T, Gratis navigatiegratis geïntegreerd navigatiesysteem.

De Renault Trucks T biedt transportondernemers het perfecte evenwicht tussen brandstofbesparing en comfort. Dankzij de aerodynamische vorm van de cabine en een verbeterde aandrijflijn is het verbruik 5% lager dan de vorige generatie. 

Geïntegreerd navigatiesysteem
Voor nog meer comfort biedt Renault Trucks klanten nu een gratis geïntegreerd navigatiesysteem aan ter waarde van € 1.600. Het navigatiesysteem bestaat uit een 7-inch kleurenscherm, kaarten van 47 landen en trucknavigatiesoftware die onder andere hoogten van viaducten meeneemt in zijn routeberekeningen. Bovendien zijn drie updates van de kaarten over een periode van drie jaar inbegrepen.

“Met deze campagne laten wij zien dat de nieuwe Renault Trucks T een echt profit center is. De geïntegreerde navigatie levert daar een bijdrage aan en biedt de chauffeur én transportondernemer bovendien nog meer comfort. Met Renault Trucks kun je dus thuiskomen”, verklaart Cees Jan Steenstra, verantwoordelijk voor Renault Trucks Nederland.

Renault Master Transport Compleet

Op Transport Compleet Gorinchem staat ook een nieuwe Renault Master. Het voertuig is beschikbaar van 2,8 tot 4,5 ton en is in diverse lengtes beschikbaar met voor- en achterwielaandrijving en heeft een nieuw design, nieuwe motorvermogens, bi-turbo technologie, standaard ESC en een Eco-Mode wat zorgt voor een brandstofbesparing tot 10%. De Master is beschikbaar met een voordelig Renault Master Edition Pakket met onder andere geïntegreerde navigatie en airconditioning.

Groter servicenetwerk
Sinds maart 2013 is het dealernetwerk van Renault Trucks met 40% toegenomen dankzij de integratie van de netwerken van Renault Trucks en Volvo Trucks. Hierdoor is er voor de klant altijd wel een vestiging in de buurt, waar men terecht kan voor reparatie of onderhoud.

Tijdens Transport Compleet Gorinchem wordt Renault Trucks vertegenwoordigd door de eigen verkooporganisatie van Renault Trucks Nederland, de Renault Trucks-dealers Van Mourik uit Tiel en Doolaard Bedrijfswagens uit Hoogvliet en de Renault Trucks-servicedealer Garage Dijkers uit Nieuwland.

Bezoek onze stand op stand nummer 253.