COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


10.03.2015

Transport Compleet Hardenberg

Renault Trucks toont succesvolle drive-concepten

De Renault Trucks-stand op Transport Compleet Hardenberg staat dit jaar in het teken van de Drive-concepten: speciaal op de klant toegespitste operational lease concepten waarin flexibiliteit en scherpe maandtarieven centraal staan. Het concept is zowel leverbaar op de Renault Trucks T (T-Drive) als de Renault Trucks D (D-Drive).

Binnen het Drive-concept vallen zaken als een onderhoudscontract, Renault Trucks’ brandstofbesparende Optifleet en een WA en volledig casco verzekering via Renault Trucks Financial Services. Voordeel van een Drive-concept is bovendien dat de truck direct leverbaar is.

Gunstig all-in tarief
Met de introductie van de Drive-concepten biedt Renault Trucks Nederland transportoplossingen met een all-in tarief. Tobias van Lieshout, Manager Truck Sales: “Met Renault Trucks verhoogt de klant zijn rendement. Wij staan al goed bekend in de markt als het gaat om het gunstige brandstofverbruik en de lage exploitatiekosten. Door de introductie van de Drive-concepten bieden wij een totaaloplossing voor een gunstig all-in tarief. Voordeel voor de klant is dat hij een transparant en overzichtelijk aanbod krijgt. Geen kleine lettertjes, geen risico en geen onverwachte kosten, maar letterlijk ‘de perfect tool’ voor het werk.”

Renault Trucks T-Drive

  • 36 maanden operational lease
  • één specificatie
  • één prijs per maand: € 1.550 (zonder aanbetaling)
  • direct leverbaar
  • op basis van 120.000 km per jaar