COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

21.07.2014

RENAULT TRUCKS T MET VLAKKE VLOER VOOR FRESHTRANS

Internationaal koelvervoerder Freshtrans uit Aalsmeer heeft onlangs een Renault Trucks T aangeschaft. De truck wordt ingezet voor het vervoer van bloemen en planten richting Zuid-Europa. Met name de ruime cabine met vlakke vloer van de High Sleeper variant en de gunstige prijs-kwaliteit verhouding waren voor Freshtrans reden voor Renault Trucks te kiezen. Het voertuig werd geleverd door Volvo Group Truck Center Aalsmeer.

De Renault Trucks T van Freshtrans heeft een High Sleeper cabine-variant met een vlakke cabine-vloer. Jan Struiksma, directeur van Freshtrans is blij met zijn nieuwe aanwinst:Renault Trucks Freshtrans “We hebben de Renault Trucks T kunnen uitproberen en waren heel tevreden over het voertuig. De chauffeurs waren vooral enthousiast over de ruime cabine, de vlakke vloer en het goede zicht.”

Prijs-kwaliteit verhouding
De Renault Trucks T betreft uitbreiding van de bestaande vloot van Freshtrans. Het voertuig wordt ingezet voor internationale ritten naar Zuid-Europa. Jan Struiksma is in het aankoopproces positief verrast over de prijs-kwaliteit verhouding van de Renault Trucks T: “De gunstige prijs-kwaliteit verhouding van deze nieuwe Renault-truck heeft mij echt het meest verbaasd in het aankoopproces. De standaard uitrusting van de Renault Trucks T High Sleeper omvat onder andere een vierpunts lucht geveerde cabine, Led day running lights, mistlampen voor, vlakke cabine vloer, 3 standen verstelling van het stuurwiel, standkachel en elektrisch zonnescherm voor de voorruit. De truck levert precies de kwaliteit die wij eisen en dat tegen een prima prijs.”