COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

01.05.2015

Renault Trucks T-Drive voor De Greef Transport

"Erg complete truck met een comfortabele en ruime cabine"

De Greef Transport uit Renswoude heeft onlangs de eerste Renault-truck aangeschaft. Het betreft een Renault Trucks T-Drive 4x2 met 460 pk. Vooral de lage exploitatiekosten van het T-Drive concept en de compleetheid van de truck waren voor De Greef redenen voor Renault Trucks te kiezen. Het voertuig wordt ingezet voor het vervoer van vloeibare veevoeder en werd geleverd door Harbers Trucks uit Barneveld.

De Renault Trucks T 4x2 van De Greef Transport heeft 460 pk. Het betreft een speciale T-Drive operational lease uitvoering inclusief een WA en volledig casco verzekering. Ook alle voorgeschreven reparatie- en onderhoudswerkzaamheden zijn inbegrepen. Daarnaast beschikt het voertuig over Optifleet: Renault Trucks’ brandstofbesparende wagenparkbeheersysteem. 

Vooral de lage exploitatiekosten van het T-Drive concept en de compleetheid van de truck waren voor De Greef redenen voor Renault Trucks te kiezen. Daarnaast speelde de relatie met de Renault Trucks-verkoper en het vertrouwen in het product en de organisatie een grote rol. “Wij vinden het als bedrijf erg belangrijk om kwaliteit te leveren. Aankoop van het juiste materiaal is hierin uiteraard cruciaal. Daarbij houden we rekening met milieu-eisen. Bovendien speelt het rendement dat een truck oplevert voor ons een grote rol. De Renault Trucks T-Drive valt goed binnen deze voorwaarden. De truck heeft een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, een gunstig brandstofverbruik en lage exploitatiekosten”, verklaart George de Greef, verantwoordelijk voor planning en kwaliteit bij De Greef Transport. 

Perfect Tool
Vooral de compleetheid van de T-serie en dan met name van het T-Drive concept heeft De Greef Transport in positieve zin verrast. “Het is een erg complete truck met een comfortabele en ruime cabine. Binnen het Renault Trucks T-Drive concept valt bovendien Optifleet. Hiermee kunnen we de voertuigen volgen op het gebied van brandstofverbruik, stationair draaien en het gebruik van cruise control”, legt George de Greef uit.

Met de introductie van de Drive-concepten (zowel leverbaar op de Renault Trucks T als de Renault Trucks D) biedt Renault Trucks Nederland transportoplossingen met een gunstig all-in tarief. Het aanbod is transparant en overzichtelijk. Geen kleine lettertjes, geen risico en geen onverwachte kosten, maar letterlijk ‘de perfect tool’ voor het werk.

De Greef Transport
De Greef Transport bestaat sinds 1954. Het familiebedrijf startte ooit met één tractor en een kar en is in ruim zestig jaar tijd uitgegroeid tot een modern transportbedrijf met meer dan 20 transporteenheden. Als GMP-gecertificeerd bedrijf richt De Greef Transport zich volledig op het vervoer van vloeistoffen ten behoeve van de diervoederindustrie. Daarnaast verzorgt het bedrijf ook stukgoedvervoer. Vanuit het centraal gelegen Renswoude bedient De Greef Transport mengvoederbedrijven en veehouderijen binnen een straal van 1000 kilometer: voornamelijk in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Meer informatie op degreeftransport.nl

Renault Trucks T-Drive € 1.550,- per maand