COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

23.06.2014

DESIGN VAN DE NIEUWE RENAULT TRUCKS T WINT PRIJZEN

"Het design staat ten dienste van de klant."

Renault Trucks T, DesignHet ontwerp van de nieuwe Renault Trucks T heeft onlangs twee design prijzen gewonnen in Italië en Groot-Brittannië. Het nieuwe Renault Trucks gamma werd in juni 2013 geïntroduceerd. Het ontwerp laat een stilistische evolutie zien en focust vooral op energie efficiency.

“Bij het ontwerp van de nieuwe Renault Trucks T zijn we beïnvloed door onze klanten. Het design is aerodynamisch en staat ten dienste van de klant Renault Trucks T, Design
en zijn focus op brandstofbesparing. Verschillende klanten hebben hun goedkeuring over het design al kenbaar gemaakt en het behalen van twee belangrijke prijzen in Italië en Groot-Brittannië bewijst dat we op de goede weg zitten”, verklaart design directeur Hervé Betrand.

In Italië werd Hervé Bertrand door het magazine Il Mondo dei trasporti uitgeroepen tot ‘Man van het jaar 2014’. In Groot-Brittannië werd de Renault Trucks T beloond tot de prestigieuze British Design & Art Direction (D&AD).