COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

20.02.2015

Renault Trucks T 520 voor Léon Suntjens Transport

"Het beste van twee werelden"

Léon Suntjens Transport uit het Limburgse Swalmen heeft onlangs de eerste Renault Trucks T 520 toegevoegd aan het wagenpark en een tweede staat in bestelling. Vooral het lage brandstofverbruik en de te verwachten lage exploitatiekosten waren voor Léon Suntjens redenen voor Renault Trucks te kiezen.

Léon Suntjens startte oorspronkelijk als eigen rijder, maar groeide sinds 2013 uit naar een bedrijf in opslag en transport van voornamelijk levensmiddelen. Eerlijk en transparant staan centraal bij Suntjens: “Wij maken geen onderscheid. Het maakt niet uit of iemand een pallet of een complete lading hier heeft staan. Ze worden op dezelfde manier behandeld, 24/7 geven we service waarin we onze kwaliteit borgen en continuïteit nastreven.”

Perfect tool
Suntjens is in hart en nieren fan van Renault Trucks. Dat begon al in 1985 toen hij zijn eerste Berliet 350 ging rijden. Ook had hij een van de eerste Renault Magnums, een 380 AE. “Het merk en de modellen passen bij me. Toen ik nog alleen reed, had ik een Renault Magnum met alles er op en er aan. Als eigen rijder kun je je dat permitteren. Toen ik voor de chauffeurs trucks aanschafte, veranderde dat. Ik ging veel meer kijken naar de exploitatiekosten. Die lagen bij de Renault Premium op een laag niveau. Nu hebben we de eerste Renault Trucks T 520 toegevoegd aan ons wagenpark en inmiddels een tweede in bestelling staan. Ook hier hebben we gekeken naar brandstofverbruik en exploitatiekosten. De nu bestelde Renault Trucks T is de speciale Truck of the Year Edition. Voor mij is de T het beste van twee werelden. De uitgebreide en fantastische Renault Magnum en de lage exploitatiekosten van de Premium zijn het DNA van de nieuwe Renault Trucks T. Dat samen maakt een ‘perfect tool’.” 

De Renault Trucks werden geleverd door Renault Trucks-dealer Nebim uit Venlo.