COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

06.03.2018

RENAULT TRUCKS OP TRANSPORT COMPLEET HARDENBERG

Renault Trucks toont tijdens Transport Compleet Hardenberg een nieuwe Renault Trucks T High Special Edition. De truck is uitgerust met alle denkbare opties en voorzien van speciaal spuitwerk. Daarnaast toont Renault Trucks op de beurs de nieuwe demovloot. Het merk wil hiermee het imago van de T-serie een positieve impuls geven.

Hoewel de T-serie door transporteurs wordt geprezen om het comfort, ruimte en de uitstekende en zuinige rijprestaties hebben de truck en het merk toch nog steeds groeipotentie als het over imago gaat. Om dat te verbeteren, stelde Renault Trucks Nederland onlangs de Special Edition samen.

De speciale uitvoering is onder andere voorzien van een 520 pk motor en luchtgeveerde vooras voor nog meer comfort. Daarnaast beschikt de truck over Optivision: een Predictive Cruise Control systeem met GPS. Optivision gebruikt topografische data om de schakelstrategie te optimaliseren en de acceleratie en voertuigsnelheid te reguleren om brandstof te besparen. Verder zijn Adaptive Cruise Control (ACC), een Voith Retarder en Xenon-koplampen inbegrepen. De truck werd door Van Winkoop uit Ermelo voorzien van opvallend spuitwerk. Special Interior uit Dronten was verantwoordelijk voor het interieur.

Waard om in gezien te worden
“De Renault Trucks T is een truck die het waard is om in gezien te worden. Wij krijgen van transporteurs en chauffeurs nog steeds zeer positieve feedback over dit model. Helaas heeft nog niet iedereen de truck kunnen ervaren en is de drempel om in ‘een Renault’ te stappen nog steeds te hoog. We hopen die drempel met deze special edition en de nieuwe demo-vloot weer wat verder te verlagen”, besluit Teun Oosterveen, Manager Truck Sales bij Renault Trucks Nederland.

Renault Trucks presenteert zich op Transport Compleet in Hardenberg van 13 tot en met 15 maart op stand 518.

De Special Edition is voor het eerst te bewonderen op de beurs; foto’s zijn daarom nu nog niet beschikbaar.

Ben jij er ook bij? Meld je hier GRATIS aan met registratiecode 61800002430: https://mijn.evenementenhal.nl/portal/index.aspx?eventid=3644&Language=3644